![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hido barda olay çıkardı! ![]() NBA'de takımlarından Toronto Raptors forması giyen milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu, Toronto'da gittiği bir barda bir kişinin fotoğrafını çekmesi sonucu gergin anlar yaşadı. Toronto Star gazetesinin haberine göre Geçtiğimiz perşembe gecesi birkaç arkadaşı ile Yorkville's Lobby isimli gece kulübüne giden Hidayet Türkoğlu, arkadaşı Meghan Kesivic ile birlikte içecek almaya giden ve o esnada barda kendisinin fotoğrafını çeken bir bayan ile tartışmaya girdi. Fotoğraf çekildikten sonra Hidayet Türkoğlu veya onun koruması fotoğrafı çeken kişinin elinden telefonu alarak, çekilen fotoğrafı sildi. Olaydan sonra fotoğrafı çeken Singh isimli bayan yaptığı açıklamada, "Saat bir sıralarında büyük bir adam benim elimden telefonu aldı. Biran telefonumu çaldığını zannettim. Hidayet Türkoğlu'nun kim olduğu hakkında hiçbir fikrim yok ve kim olduğu hakkında da endişelenmiyorum" ifadelerini kullandı. Olaydan sonra milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu ise yaptığı açıklamada, "İnsanların kulüplerde bana sormadan benim fotoğrafımı çekmelerini sevmiyorum. O kız benim fotoğrafımı çekti ve ona bana sordunmu dedim. Bana "hayır" dedi ve bende "senin o fotoğrafı silmeni istiyorum" dedim" ifadelerini kullandı. Fotoğrafı çeken kişi ise Hidayet Türkoğlu'nun kendisi ile konuşmayı denemediğini belirterek, "Bence o sadece flaşı gördü ve birden heyecanlandı" ifadelerini kullandı.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |