![]() |
Redd, Bucks'a Yaramadı NBA'de beklenmedik şekilde harikalar yapan Milwakuee Bucks için işler son günlerde hiç yolunda gitmiyor.Redd'in dönüşüyle daha iyiye gitmeyi bekleyen Bucks, Wizards yenilgisinin ardından Oklahama City Thunder ile yaptığı maçı da 108-90'lık skorla yenilerek 6. yenilgisini aldı. Oklahama'ya galibiyeti 33 sayı 12 ribaund 5 asist 3 top çalmalık harika performans gösteren genç yıldız Kevin Durant getirdi.Russel Westbrook 20 sayı 6 ribaund 7 asist 2 blok, Jeff Green 17 sayı 6 ribaund 1 top çalma 1 blok ve Serge Ibaka 15 sayı 2 ribaund 2 asist yaptı ve 9. galibiyetini aldı. Maçtan sonra açıklama yapan Westbrook:"Ben sadece takıma yapabileceğim yardımı yaptım.Benim bir point gard olarak görevek takımı yönlendirmek ve özellikle savunmada iş yapmak" dedi. Bucks'da ise en parlak performans 13 sayı 12 ribaund 3 asist 1 top çalma yapan Ersan İlyasova'dan geldi ancak bu galibiyet için yeterli olmadı.Carlos Delfino 15 sayı 3 ribaund, Hakim Warrick 15 sayı 9 ribaund, Luke Ridnour 13 sayı 4 ribaund 4 asist ve Brandon Jennings 12 sayı 1 ribaund 3 asist 2 top çalma yaptı.Michael Redd ise 8 sayı 3 ribaund 2 asistle oynadı. |
Türkiye`de Saat: 09:43 . |