![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | dersaneler bir bir çoğalıo ne kapanması ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bencede yaa kapanmaz asla yane ben sınavıma giriyim oks ye sonra ne halleri varsa görsünler ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | eğitim sistemimiz o kadar kötü ki bu konuda bir tanımlama yapamıyorum kelimeler yetersiz kalıyor zihinleri bomboş tek düşünceleri müzik ve futbol alan bir nesil var ve arkasından gelenler ,11 yaşında 5. sınıfa giden bir kızım var dersaneye yazdırmak zorunda kaldım zira bulursanız ilköğretim kitaplarına bakın bomboş bilgiler öğrenmesi gerekenleri dersane de öğreniyor.kısaca okulun veremediğini(mecburen müfredata uymak zorundalar)dersaneden alıyor.
__________________ dedem NECIP Beşiktaş'lı doğdu Beşiktaş'lı öldüBen de ölene kadar Beşiktaşlıyım(Fenerbahçe'li eşime rağmen) | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Kesinlikle katılıyorum. Özellikle yeni sistemde OKS kaldırılmasıyla birlikte her yıla bir sınav getirildi amaç dershane etkinliğini kaldırmaktı fakat OKS döneminde aileler sadece 8. sınıfta dershaneye gönderiyordu oysa şimdi girmesi gerek 3 sınav var ve bu 3 yıl demek oluyor yani toparlarsak dershane kültürü tek sınavken artık 3 sınav olduğu için daha bir zengin olucak dershaneler.
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |