![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Askerlik için sayısal mezunu olmak gerekior ayrıca mülakat ve özel yetenktede başarılı olmanı gerektirecek bir tempo içerisinde olman gerekir.. Sayısal isteyip askeriyede olabilir diosan olabilir ama sadece askeriye için sayısala gideceksen hepsini çok iyi göz önüne almaalısın ki sonradan çok üzülme... ve kesinlikle profesyonel bir yardım için,Okuldan Çok Bir Dershanenin Rehberlik Servisiyle görüş... Verdiğin kararda başarılar
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ßen ßi Sayısalcı oLarak söLim kesnLikle çok iyi çalışman lazım ![]() ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | bende ea öğrencisiyim daha doğrusu geçen sene mezun oldum ..aslında önemli olan senin derslerdeki başarın sayısal derslerin (fizik,kimya,biyoloji) iyiyse sayısala geçmeni öneririm.. çünkü ea öğrencisi için aslında hukuk pdr ve iyi bir okulda yabancı dil ingilizce işletme veya iktisattan başka yer yok... Gerisi boş ama sayısalcı olursun elinde daha çok bölüm ve daha çok üniversite seçebilme olanağın olur.. askeri okullar içinse bişey diyemiycem
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | askeriye girmek için sayısal çok önemli ayrıca hava kuvetleri bayan öğrenci almıyor karakuvvetleri sınavı ankara da yapıyor deniz kuvvetleri tuzla ist. yapıyor sınavı kazanman yeterli değil mülakat ve bedensel sınava -spor-tabisin ayrıca sağlık kontrolü var saçından ayakparmağının tırnağına kadar inceleniyorsun başta belirttiğim gibi sayısal yoksa askeriyede yok.bence yabancı dil oku çince japonca portekizce italyanca rusça bu dillerde rahatlıkla iş bulabilirsin ing alm fr unut çocuklar bile bu dilleri konuşuyor.
__________________ ![]() Ben de ölene kadar Beşiktaşlıyım(Fenerbahçe'li eşime rağmen) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya ben askeriyenin kara kuvvetlerini istiyorum ama ingilizce öğretmenliğinide istiyorum.Ama öğretmenler öyle bahsediyo ki açıkcası yabancı dilden tırstım
__________________ BİZE EFSANE AŞKLARI YANLIŞ ÖĞRETTİLER LEYLA İLE MECNUN,FERHAT İLE ŞİRİN DEDİLER ONLAR BEŞİKTAŞ AŞKINI HİÇ BİLMEDİLER | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |