![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
arkadaşlar 26 ağustostaki ehliyet sınavına girecek olan var mı ? eğer varsa nasıl bir strateji izleyeceğimizi beraber belirleyelim burda,sınavı geçemeyip bir kez daha gitmesin paralarımız ![]() bu arada www.meb.gov.tr adresinde geçmiş senelere ait sorular varmış sanırım ve de aşağı yukarı aynı sorular çıkıyormuş..
__________________ Beşiktaş'ım hayat sensin,dünyam sensin,her şey sensin... Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin... ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | ßen Gircem 26 Agustosda Ama Hic Bir Sıkıntım Yok Kazanamıcam Diye Korkmuyorum.. Cünkü Kursa Giden Ögrencilere Kitap Veriyorlar O Kitabın Icinde Kısa Konular ve Testler Var.. O Testteki Soruların Tamamen Aynısı Cıkıcak Sınavda... Eger O Sorulara Calısırsanız Hic Bir Probleminiz oLmaz.... ![]()
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | evet doğru diyosun kitaptaki sorulara iyi bakmak lasım,soracakları başka bişey yok zaten..
__________________ Beşiktaş'ım hayat sensin,dünyam sensin,her şey sensin... Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bende gireceğim nasipse ve amacım ilkyardım, motor ve trafikten 100 almak kurs müdürünün bize söylediği 120 soruda 120 doğru çıkarana kurs % 50 indirimli bende onun için uğraşıyorum. Bu adresten de eski sorulara ulaşabilirsiniz. http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/sorular.html herkese Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben 8 temmuzdakine girdim ve geçtim hepsinden direksiyondanda geçtim haftaya ehliyeti almaya gidiyom ![]() ![]() ![]()
__________________ '' BEŞİKTAŞ '' sen likör kadar tatlı tekila kadar çarpıcı viski kadar asil konyak kadar sıcak şampanya kadar özel RAKI gibi de delikanlısın ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |