![]() |
yardımmm!!! tm1: puanım;349,880 sıralamam;174587 tm2: puanım;358,602 sıralamam;150781 tm3: puanım;369,282 sıralamam;127439 bana önerebileğiniz bölüm ve üniverseteler varmı??? |
nasıl bır sıstem boyle uc ayrı puan ılgınccc bızde ea 1 veya ea 2 tercıh yapılırdı genelde butun meslekler ea 2 deydı... en ıyı aıt oldugun dershanenın rehber hocasına danısman cunku burda yenı sıstemın ne oldugunu veya tam anlayanın olmadıgını dusunuyorumm |
kesınlıkle bı rehber öğretmenle yap tercıhlerını.sureklı sıstem degısıyo ve herkesin kafası karışmış durumda heba olmasın 1 yılın .. |
kendi dershanemdekine sordum işletme,iktisat kamu dedi başka dershaneninkine sordum sınıf öğrt. liği filan dedi kafam iyice karıştı :( |
sen ne okumak ıstıosun ama once ona bı karar ver ..sonra ıstedıgın bölume puanın tutucak mı tutmıcak mı ona bakmak gerek .. |
Bencede senin gönlün hangi taraftaysa ona yürü bence.Sevmediğin bir bölümede asla gitme kardeşim. |
ben sınıf öğremenliği istiyorumda bi hoca tuar diyo diğeri tutmaz diyo ben böyle sistemin içine tükürüyüm... |
off sınıf öğretmenliğimi bak bu meslegı ii dusun ..çocukklarla surucek bi ömür .. |
Bencede Allah seni çocukların eline düşürmesin :D |
tam benlik meslek.severim çocuklarla ilgilenmeyi.:)inş. istediğim olurda önerebilceğiniz bi bölüm varmı bu puanlara?? |
öğretmenliği bidaha düşün derim okulu bitirmeyle bitmmiyo çunkü lanet sınav kpss cıkıyo karşına:( nası bezmişim yalnız şu sınavdan yaa :D |
kpss seçebileceğim bölümlerin hepsinde karşıma çıkabilecek bir problem :(:( |
bölümden bölüme değişiyo ama baraj puanları.. misal okul öncesi öğretmenliği seçersen 40 puan alman yeter li kpss de.. ki bunun ıcın adını soyadını yaz çık illaki alırsın ama sınıf öğretmenliği için 80 altı alırsan hiç bi işe yaramaz seneye aynen dewam edersin sınava çalısmaya ;) |
İşlet me ,iktisat,kamu yönetitimi yazmalısın çünkü tm 1 puanın daha yüksek. Sosyoloji vs de olur i.ö.. Her şey gönlünce olsun... |
saol:).ilk tercihlerime sınıf öğrt. sonrakilere kamu,işletme yazıcam galiba.. |
[quote=black_eagles34;1185005]saol:).ilk tercihlerime sınıf öğrt. sonrakilere kamu,işletme yazıcam galiba..[/quote e o zaman hosgeldın aramıza meslektaş :) |
Çok da iyi olmayan ünilerde iktisadi ve idari bilimler fakültesi bölümlerinden biri gelebilir.. İlk senense, imkanın ve güvenn varsa bekle derim.. İlla gidicem dersen; kırıkkale, konya, kırşehir, burdur tipi şehirlerde uluslararası ilişkiler okuyabilirsin.. Braz daha iyi şehirlerde ikinci öğretimden işletme fln da okuyabilirsin.. Ama öğretmenlik zor baya.. |
bi senede hazırlanmayı hiç düşünmüyorum.kamu yön,işletme filan onlar geliyoda mevzun olduktan sonra iş konusu gözümü korkutuyo.çok fazla boş gezen varmış o bölümden.uluslar arası ilişkileride hiç düşünmemiştim.bi araştıyım o bölümüde.teşk:) |
bide ösymnin açıkladığı klavuzda sınıf öğretmenliğinin tuttuğu ve tutma olasılığının olduğu baya yer var. |
ne garip bir sisteminiz var sizin böyle üc ayri puanlama anlamak icin türk olmakta yetmiyor.. |
Alıntı:
gel meslektaş olalım yaf :p |
hayırlısı yarın netlik kazancak inş sınıf öğret. olur olmadı kamu olcak artık napak :) |
hayırlısı olsun :) |
teşekkürler :) |
:):) |
Ösym'nin klavuzundaki sıralamalar tamamen tahmini.. Yorum yani.. Ben pek güvenmiyorum.. 2009un 1. yerleştirme sonuçlarını, sıralamalarını dikkate almakta fayda var.. En garanti bu olur.. Ama kontenjanlar da artmış diyorlar.. O yüzden dikkatli bir tercih yapmak lazım.. Senin puanına öğretmenlik zor görünüyor ama istiyorsan başlara bi kaç tane düşük puanlı öğretmenliklerden yazabilirsin, süpriz mahiyetinde.. Dediğim gibi internetten 2009 sıralamalarına bi bak derim, aradaki uçurumu göreceksin.. |
okul öncesi öğretmenlıgı yaz iş ımkanları daha fazla sonra sınıf yaz gec:D |
kardeşime diş hekimliği,eczacılık,fizyoterapi,beslenme uzmanlığı,bilgisayar mühendisliği ve ilköğretim mat öğrt yazdık hangisi gelirse :) |
sağolun tercihlerimi verdim bugün.sınıf öğrt. yazdım,kamu yazdım,iktisat,işletme diye devam etti |
Büyük gün yarın... |
allahım çok heyecanlıyım hatta ölüyorum galiba..ne kadar az kaldı yah:/ nolur hukuk nolur hukuk nolur nolur nolur allahım nolur!... |
Alıntı:
|
Trakya üniversitesi kamu yönetimi 2. öğretim geldi ya :(:(:(:( |
yok ya ilk 17 hukuktu sonra yazdığım psikolojilerden biri geldi sivas:/ |
hakkında hayırlısı.hç değilse 1 öğretm gelmiş. |
anaaaaaaaaaaaaaa edirne yyolları göründüüüüüü bende trakya uni mezunuyum hade hayırlısı olsun :) |
Türkiye`de Saat: 06:43 . |