![]() |
Öğrenci Stres Sınavı bitti sonudna öss bitti hepimize geçmiş oslun... sorular 2006 ya oranla daha basit gibi gözüküyordu matematikler ama türkçe ve edeb.-sosyalı 2006 ya oranla daha zordu... Sonuçta istediği üniversiteye 2 puancıkla kaçırıyorum...:( |
Tüm Öss cilere geçmiş olsun.Umarım hepiniz için hayırlı olur ve istediğiniz yerlere girersiniz... |
türkçede 30da otuz yaptım ama sosyal2 batırdı yavv üzülsem mi sevinsem mi bilemedim sınav geçti stresi daha da arttı S:S: |
bir öss daha geçti.sınava katılan tüm öğrenciler için hayırlı olsun inşallah istedikleri yerler olur. umarım seneye bu sistem değişir. herkese geçmiş olsun |
geçti gitti ya şöle güzel bi tatil yaşayın inş...allah gönlünüze göre versin..umarım istediğiniz yerlere gidersiniz |
gemiş olsun hepinize |
wala ya çalışıp girsem ii olurdu zor deildi o kdr da... şimdi seneye hazırlancam ikinci kere... |
sınavları geçen tüm arkadaşlara geçmişolsun hepsi umarım istedikleri yerlerdeolurlar... tecrübelerime dayanarak şunu söyleyetim sınav kazanmak o kadar zor drğil asıl üniverside okuması zor onun için kazandık herşey bitti gözüyle bakmayın... |
sözle çok güzeldi ama sayısalda istediğim gibi değildi ya |
geçmiş olsun |
kurtuldum sonunda :D ama içim buruk biraz sözeli kotu yaptım ama allahtan matemmatikler ii istedigim yer olmasada seneye uniliyim:Pp |
Alıntı:
|
hayırlısı olsun inş arkadaşlar |
vay be koca 1 yıl geçti bu konuyu açtıgım anı hatırlıyorumda zaman ne kadar hızlı |
say 2 çok zordu ya.Hele fen 2 batırmışlar :S zaten zamanda yetmedi |
Stres yeni başlıyor :) |
Alıntı:
haklısın.Sonuçları beklemekte sınava girmek kadar stresli:D |
benimde zamanım yetmedi ama sınav yinede cok iidi gayet kolaydı mat1 de cok sacma sapan sorular vardı o yuzden zaman harcadım bayagı gzldi ya ama bu sene belki yazmam... |
Alıntı:
maghnım kardeşim iidir umarım sınavın :D |
sonunda kurtulduk bu stresten |
yau sonuçları beklemek sınava girmekten daaha zor açıklayııııııııın sonuçları beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
15 Temmuz 2008 Salı günü acıklanacakmıs duyrulur ;):) |
Alıntı:
dmekki 15 temmuzdan sonra seni göremicez :D:D |
hayırlısı inş biter bu sene bu stres |
Alıntı:
|
Alıntı:
evet bir kişi daha var :D:D |
ohh be kurtuldum :D |
ama benim için yeni ba$ladıı...bu sene gircemde...:(:(:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
y.o.k takmıom zatenn hiç bi$i olmazsam sınıf öğretmenlii garantii.....:D:D..yani kaydırma falan olmazsaa...aslında ek puana güvenmek istemiyorum ama napiiimm..:D:D::D |
Alıntı:
|
Alıntı:
evet...saol...in$ hayırlısı olur:D:D:D |
oooooff yinemi öss :S |
Türkiye`de Saat: 14:29 . |