![]() |
Askerlik için sayısal mezunu olmak gerekior ayrıca mülakat ve özel yetenktede başarılı olmanı gerektirecek bir tempo içerisinde olman gerekir.. Sayısal isteyip askeriyede olabilir diosan olabilir ama sadece askeriye için sayısala gideceksen hepsini çok iyi göz önüne almaalısın ki sonradan çok üzülme... ve kesinlikle profesyonel bir yardım için,Okuldan Çok Bir Dershanenin Rehberlik Servisiyle görüş... Verdiğin kararda başarılar |
ßen ßi Sayısalcı oLarak söLim kesnLikle çok iyi çalışman lazım:) dersLer fazla agır ve birçok sayısalcı çalışmanın sıkılıgından bölüm degiştirior. karar snin tabyki ama kararını alırken rehber ögretmenlerine danış.. :) inş Sayısal seçip başarısz olan ögrencilerden oLmazsn:) |
bende ea öğrencisiyim daha doğrusu geçen sene mezun oldum ..aslında önemli olan senin derslerdeki başarın sayısal derslerin (fizik,kimya,biyoloji) iyiyse sayısala geçmeni öneririm.. çünkü ea öğrencisi için aslında hukuk pdr ve iyi bir okulda yabancı dil ingilizce işletme veya iktisattan başka yer yok... Gerisi boş ama sayısalcı olursun elinde daha çok bölüm ve daha çok üniversite seçebilme olanağın olur.. askeri okullar içinse bişey diyemiycem |
askeriye girmek için sayısal çok önemli ayrıca hava kuvetleri bayan öğrenci almıyor karakuvvetleri sınavı ankara da yapıyor deniz kuvvetleri tuzla ist. yapıyor sınavı kazanman yeterli değil mülakat ve bedensel sınava -spor-tabisin ayrıca sağlık kontrolü var saçından ayakparmağının tırnağına kadar inceleniyorsun başta belirttiğim gibi sayısal yoksa askeriyede yok.bence yabancı dil oku çince japonca portekizce italyanca rusça bu dillerde rahatlıkla iş bulabilirsin ing alm fr unut çocuklar bile bu dilleri konuşuyor. |
ya ben askeriyenin kara kuvvetlerini istiyorum ama ingilizce öğretmenliğinide istiyorum.Ama öğretmenler öyle bahsediyo ki açıkcası yabancı dilden tırstım |
offf yha gün geçtikçe daha çıkmaza gidiyorum bu alan seçiminde |
öğretmen lisesinde değilsen bence yabancı dili düşünme |
anadolu lisesindeyim |
Türkiye`de Saat: 08:17 . |