![]() |
kpss bugün beni anlatan kelime : KPSS giren var mı içinizde bilmiyorum ama gördüğüm en saçma sınavdı. o soruları hazırlamak için çok mu uğraştılar bilmiyorum. ya bir öğretmen atayacaklar, resmen işkence çektiriyorlar insana.... |
kpss kelimesi duyduğmda iyi şeler hissetmiyorum :) Herşeyde önümüze mutlaka taş koyulmalı ,şaşıramıyorum :S Hayırlısı olsun senin için sınavın :) |
yarında giricem o sınava para tuzagı resmen bişey olcagıda yok ama hayırlısı olsun yinede |
Sınava gireceklere başarılar...! |
tşk ler serdar :) |
Rica ederim Mekike :) Bende gircem bu iğrenç sınava ama Eylül 'de :D |
bende girenlerdenim ancak bana belki de hiç çalışmamamdan ötürü çok basit geldi sorular... Yarında çekeceğimiz var gerçi ama hayırlısı olsun...Sınava girecek arkadaşlara da başarılar dilerim... |
bence son derece iğrenç br sınavdı. özellikle de öğleden sonraki eğitim bilimleri sınavı tam bir rezaletti. sınav sistemini resmen değiştirmişler |
bnde girdim sınava çok ümitliydim ama soruların ağır oluşundan süreyi yetiştiremedim .. ama olsun belki de sadce 90 civarı soru çözerek sanırım rekor düzeyde bir puan alacağım... |
süre yetmiyo zaten bu sınavlarda ben atlattım eylül de gircek arkadaşlara başarılar :) |
Türkiye`de Saat: 11:58 . |