![]() |
ÖSS ve YDS Sınav Sonuçları 12 Temmuzda Açıklanıyor!!! ÖSS VE YDS SONUÇLARI 12 TEMMUZ CUMARTESİ GÜNÜ AÇIKLANACAK Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) ve Yabancı Dil Sınavı (YDS) sonuçları 12 Temmuz Cumartesi günü açıklanacak. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezinden yapılan açıklamaya göre, 15 Haziran 2008 Pazar günü gerçekleştirilen ÖSS ile 22 Haziran 2008 Pazar günü gerçekleştirilen YDS sonuçlarının değerlendirilmesi ve ortaöğretim kurumlarından alınan diploma notlarından adayların Ortaöğretim Başarı Puanlarının hesaplanması çalışmaları tamamlandı. Sınavların sonuçlarına ilişkin bilgiler, 12 Temmuz Cumartesi günü saat 10.00'da YÖK'te düzenlenecek basın toplantısıyla açıklanacak. Adaylar sonuçları aynı gün saat 10.30'dan itibaren http://oss.osym.gov.tr ve http://oss2008.osym.gov.tr internet adreslerinden öğrenebilecekler. |
allah herkesin gönlüne göre versin arkadaslar bnde buu sene grcem dua edin :) |
12 temmuz derken:Serken oldu ya hazır değilim henüz:D |
Alıntı:
köyün delisi hazır değilmiş diyelim:D:D |
15 tmmz die biliyodumm üf yaa 3gün erken olccakk hayırlısıı |
kmsenin ii geçmedimi ya çk korkuom bn |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
inşallah ya napıcam bn daa calışmaa ble baslamadm :D |
sters yapmıyacan ders çalışcan bol bol sorular çözcenn çünkü bu ösymenın ne yapacağı ne soracağı belli değill |
Beklenilenden erken açıklandı, umarım herkes için iyi sonuçlanır.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Terziyi aramam gerek kefeni c.ertesiye hazırlasın :D |
Alıntı:
iyi fikir bende gidiyim bari en yakın terziye Allahım daha yeni sınava girdık ne hemen acıklıyolar dunya basıma yıkıldı beaaa naapcam şimdiben::(:( |
Alıntı:
Arkadaslar saka bir yanada ciddiye almayın ya nolucak sonucta bir sınav sonunda ölüm yok ya olmadı seneye ;) daha iyi hazırlanırsınız sıkmayın canlarınızı |
Alıntı:
katılıyorum msnde yazdıklarını bi yazsam buraya hepsi intihar eder zaten :D:D |
Alıntı:
senin sonuc bi hayli kötü gelcek galiba aklına nelerde geliyo ölmek için :D:D:D ama tabii ki dogru soluosun ne de olsa sınır yok :D:D ÖSSKOLİK oldum cıktım bu yuzden.. |
Arkadaslar saka bir yanada ciddiye almayın ya nolucak sonucta bir sınav sonunda ölüm yok ya olmadı seneye ;) daha iyi hazırlanırsınız sıkmayın canlarınızı[/quote] hayr ya bu sene kazanın doldurmayın kontenjanı:D:D:D bn grcm seneye en azından sözelden girmein yada iletişimi tercih etmein:D:D:D |
nie bu kadar erken bea.Ne güzell kafa dinliodukk:( |
evet ya çok erken:(son saatler:(... |
az kaldı yau tam olarak 8 saat var heyecan yaptım şimdi saat 2:30 oldu uyuyum o zaman ben evet biraz heyecanlıyım tmm ii geceler herkese umarım istediğimiz yerler olur hepimizin! |
ben ölesine girdim,üni de okumama rağmen,ama hiç çalışmama rağmen bi sürü arkadaşımdan yüksek yapmışım,şimdi kendime küfür ediyorum,keşke 1 sene daha bekleyip öyle girseydim die,çünkü okul puanı çok düşük gelio,normalde 75 okuldan gelirken 23 gelicek şimdi,acaba tutar mı bi yeri bu puanla arkadaşlar?aranzda fikri olan var mı?ham puan 260 civarı ea1.ea2 240-250 arası? |
Türkiye`de Saat: 13:12 . |