![]() |
Öss Ye Hazirlananlar İÇİn BİrkaÇ Yararli Sİteler!!!!!!! Öss Ye Hazirlananlar İÇİn BİrkaÇ Yararli Sİteler!!!!!!! COĞRAFYA SİTELERİ www.cografyalar.com www.osscografya.com www.cografya.8k.com www.cografya.dostweb.com www.samikoroğlu.com TÜRKÇE SİTELERİ www.turkcebilgi.com www.edebiyatturk.net(TÜRK EDEBİYATI HAKKINDA GENİŞ AÇIKLAMA VERİYOR) FELSEFE SİTELERİ www.felsefe.gen.tr www.felsefeekibi.com MATEMATİK SİTELERİ www.matematikci.org www.matturk.com www.matokulu.com www.geometri.gen.tr FİZİK SİTELERİ www.fizikders.8m.com www.lisefizik.com www.fen.ekibi.com www.onlinefizik.com KİMYA SİTELERİ www.kimyaevi.com www.kimyaokulu.com www.kimyadersi.com TÜM DERSLERİ KAPSAYAN ÖSS SİTELERİ www.sinavbankasi.com www.sanaldersane.com www.akampus.com www.sanaldersler.com www.testhane.com www.universiteyolunda.com www.egitim.com www.derslerim.cjb.net www.e-dersane.info www.oss.tr.net www.osshazirlik.net www.tebesir.com |
siteler için çok teşekkür ederim bayağ bi yararı olcak:) |
teşekkurler kardeşim seneye össyi kazanirsam butun foruma bnden kapaliya kombinee:)) |
saol bilgiler için |
çok saol siteler için sınv zamanları işime çok yarayck inş |
eline salık baba |
teşekkürler güzel bir paylaşım |
bende bi tane matematik geometri videolu konu anlatımlı site linki verim öss matematik geometri video dersler www.ekolhoca.com |
sAOLAsın çok yaRarLı oLacak bu site.... |
süper olmuşş çok işe yarıycak harikasın |
Ekolhoca çok iyi yaa..Şiddetle tavsiye ederim ben. Link vercektimde arkadaş benden önce davranmış :D Diğer adresler içinde ayrıca tşkler arkadaşım.. =)) |
paylaşım için teşekkürler yaw bu sene girecem ben hayırlısıyla... :) |
Bende 2.ye giricem geçen sene tırt oldu bu sene sade dersane daha iyi olmadı 2 yıllık istanbul yazıcam her maça gelicem böyle sadece büyük maçlara geliyomda ufak maçlarda da takımı yalnız bırakmamk lazım |
bu sene öss kolay olur diyolar ama sanmıyom:) |
saol ahh bu öss puf be |
ösym ... yeeee :D |
Alıntı:
seneye bütün maçlarda inönüdeyim inş.kazanıp geliyorum bu sene allahın izniyle |
Alıntı:
|
öss ye gircek arkadasların allah yardımcısı olsun |
öss'ye giricek arkadaşlar inş. her şey gönlünüzce olur ,inş. emekleriniz boşa çıkmaz... hepinize başarılar |
Tam anlamıyla matematik anlatabilen biri diorum kendisi için. Adam gayet esprili gerek ders aralarında ailesinde, çocuğundan bahsediyor gerek günlük hayattan örnekler veriyor. ve dersini anlayabiliyorum. Bir deneyin ÖSS Matematik Geometri Fizik Kimya video dersler EkolHoca.com cidden iyi (: |
yds ciler nolcak :S |
kardeş ellerine kollarına sağlık |
cok düşünceli bi hareket bu |
www.osstube.com müthiş bir site çok güzel videolar var |
Yerim seni Öss :D |
Türkiye`de Saat: 11:29 . |