![]() |
Açıköğretim hakkında yardım ! arkadaşlar 4 yıllık açıköğretim başvuru şartları neler yani mesela üç bölümden hangisinden 185 i geçersen başvuru yapabiliyormusun? örneğin sözelden 185 i geçmiş ea öğrencisi başvuru yapabiliyor mu ? |
hangi bölümden sınava girmişsen o puan türünde 185'i geçtiysen 4 yıllık tercih yapabilirsin, tabi sınava girdiğin puan türünde barajı geçememişsen bölüm dışı tercih yapabildiğin birkaç yer de var, istersen onlardan birini de seçebilirsin.Onların listesine bi bakman lazım... |
pardon sonradan farkettim, sen açıköğretimi sormuşsun,ben normal 4 yıllık üniversiteler diye anladım. açıköğretim konusunda çok da emin olmamakla birlikte herhangi bi puan türünde 185'i geçmişsen tercih yapabiliyorsun diye biliyorum... |
yok yani bended öyle ya önce antrenörlük sınavına girecem kazanazsam ben ea öğrencisiyim sözel puanım 185 i geçiyor yani ondan başvuru yapacam iktisata açıköğretim ben oluyor diye biliyorum ancak yineded sorim dedim sağol |
ya arkadaşlar ben yanlış hatırlamıyosam 160 baraj puanını geçen herkes açıkögrettim fakültesine gidebiliyo sayısal sözel farketmiyo |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:23 . |