![]() |
ehliyettt arkadaşlar 26 ağustostaki ehliyet sınavına girecek olan var mı ? eğer varsa nasıl bir strateji izleyeceğimizi beraber belirleyelim burda,sınavı geçemeyip bir kez daha gitmesin paralarımız:) bu arada www.meb.gov.tr adresinde geçmiş senelere ait sorular varmış sanırım ve de aşağı yukarı aynı sorular çıkıyormuş.. |
ßen Gircem 26 Agustosda Ama Hic Bir Sıkıntım Yok Kazanamıcam Diye Korkmuyorum.. Cünkü Kursa Giden Ögrencilere Kitap Veriyorlar O Kitabın Icinde Kısa Konular ve Testler Var.. O Testteki Soruların Tamamen Aynısı Cıkıcak Sınavda... Eger O Sorulara Calısırsanız Hic Bir Probleminiz oLmaz.... ;) |
evet doğru diyosun kitaptaki sorulara iyi bakmak lasım,soracakları başka bişey yok zaten.. |
sallasanız tutar boşuna sıkmayın canınızı.... |
Bende girecktim 2dir erteliyoruz bakalım ne zaman girecez:D |
Bende gireceğim nasipse ve amacım ilkyardım, motor ve trafikten 100 almak kurs müdürünün bize söylediği 120 soruda 120 doğru çıkarana kurs % 50 indirimli bende onun için uğraşıyorum. Bu adresten de eski sorulara ulaşabilirsiniz. http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/sorular.html herkese Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin. |
walla ben daha 18 yasıma gırmedım o yuzdende sınava falan gırmeyecem ama gıren abılerıme sınavda basarılar |
ben 8 temmuzdakine girdim ve geçtim hepsinden direksiyondanda geçtim haftaya ehliyeti almaya gidiyom :D:D:D |
ya sınavlar cok kolay direksiyon egitiminiz yoksa asıl ondan korkun derim |
bende gircem sınava girecek arkadaşlara başarılar |
valla arkadsım bızım zamanımızda kurs kıtapcık verıyordu.kıtabın arksındakı testlerden cıkıyor dedıler.bende kıtapcıgın arkasındakı testlere calıstım.oyle bir calısmısım kı daha soruyu okumam bıtmeden cevap secenegını isaretliyordum:D :D ama sımdı nasıl yapılıyor sınavlar bılmıyorum http://img103.imageshack.us/img103/7715/5259fq4xm.gif |
Alıntı:
|
eskiden daha kolaymış yaa 15 günde bir yapılıyomuş sınavlar şimdi ise en az 2 ay bekleniyo ehliyet almak için.. bu arada direksiyon sınavında arkaya iki tip oturuyomuş görevli olarak,başta dediklerini tam yapıyosanız bırakıyolarmış ama heyecanlanıp şaşırdınız mı baya uğraştırıyolarmış..benim başıma sanki ikinci ihtimal gelecek gibi :D tabi önceden trafikte araba kullanma deneyimi olanlar için zor olmasa gerek :D |
ben sınavdan önceki akşam cdden izledim ertesi gün sınava girdim aralık ayından beri ehliyetim var cocuk oyuncagı zorlarsa bir tek motor zorlar |
Alıntı:
Motormu :D Motor Cok Kolay Be Kardes.... 3 Kere Sınav Olduk Ucünden de Inanmazsın Yüz Aldım :D:D Bi Son Deneme Sınavında 97 mi Ne Aldım :) |
arkadaslar biri bana bu sınavların hangi ay ve gün yapıldıgını yazabilirmi?ben 10 kasımda yasımı dolduruyorum en çabuk ne zaman alabilirim mesela.gercekten en az iki aymı? |
sınavda başarıla Arkadaşlar ben 18 şubatta sınava girdim ilk sınavda kazandım zaten kitapta bikaç test çözüp kontol edin yeter 26 ağustosta sınav olucaklara başarılar...Bu arada bende 26 da askerlik başlıyo cuma günü askere gidiyorum 86/3 tertiplere slm olsun... |
arkadaşlar geri sayım başladı sınava sayılı günler kaldı :cool: crespo sana da hayırlı tezkereler arkadaşım ... |
zuahaaa benim yas 18 eylulun 23 ünden sonra anca inşallah.... |
26 Agustos 2006 Sürücü Sınavı Sonuçları 8 - 14 Eylül Tarihleri Arasında Açıklanacakmış.. Girenlere Duyrulur.. |
saol arkadaşım verdiğin bilgi için.. ya böyle basit bi sınavı sonuçlandırmayı nie bu kadar uzatıyolar anlamıyorum.. şuraya bakın kesin bi tarih bile yok |
Alıntı:
|
ne yazıkki düşünmüyorummmmm çünkü girmiyorum |
Alıntı:
Kardeşim çok teşekkür ederim. Bende merak ediyordum. Sonuçlar ne zaman açıklanacak diye. |
Alıntı:
Rica Ederim Ayın 8'inden Sonra Google'da "26 Agustos Ehliyet Sınav Sonuçları" YAzarsan iLk Bulunan Sayfada Sonucu Ögrenebilirsin..! Zaten Ben Burayada Direk Link Atarım ;) |
bundan sonraki sınv ne zaman ben de yazılıcam kursada bilgi verirsenz sevinirm arkadaşlar |
paylaşım için saol... 10 ekimde sınavım işime yarar |
26 Ağustos Sonuçları Açıklandı Arkadaslar Girenler Baksın Netten :) Ben Motordan 95 Trafikten 94 İlkYardımdan 93 Almışım.. Inanmayanlar Adımı Soyadımı Yazsın Baksın Özgür Kaya :p :p :D :D |
Motor :98 İlkyardım:87 Trafik :92 24.09.2006 Pazar günü de direksiyon sınavım var. |
Türkiye`de Saat: 05:09 . |