![]() |
Şimdiden Başarılar Arkadaşlar... Ö.S.S ye cok az kaldı. Zorlu yolda bir cok sıkıntı bir cok zorluklara ragmen calışan arkadaslarımız oldu. Belki tatil yapmadılar belki mac izlemediler. Arkadaşları gezerken onlar Dershane ve evlerine kapanarak ders çalışdılar. Ama Meyvesini toplamaya az kaldı. 14 Haziran da onlar gülecek onlar eglenecek onlar gezecek. Forumumuzda Ö.S.S ye girecek olan arkadaşlara şimdiden başarılar. Allah' ım sen o arkadaşlarımıza akıl fikir ver. Allah istediğiniz yeri kazandırsın. Allah ım sen onların kalemlerini doğru şıklara işaretlemeyi nasip eyle :) Allahım o arkadaşlarımız sınavda atmak zorunda kalırlarsa onların doğru şıkları işaretlemelerini nasip eyle. Aminnn :) Not : Sınava girmeden önce aile deki büyüklerinizden bir rica da bulunun . Onlardan , Su ve pirinc tanelerine dualar okumalarını isteyin daha sonra o pirinc tanelerini sınava girmeden önce okunmuş suyla icin.( Faydası varmı bilmem bana da babannem icirirdi bunları :D Sonucda Büyüklerin bir bildigi vardır :) ) Dost tavsiyesi :D BesiktasForum.NET yönetimi... |
Allah yardimciniz olsun , zihin açikligi versin ... Basarilar dileriz :) |
Not : Sınava girmeden önce aile deki büyüklerinizden bir rica da bulunun . Onlardan , Su ve pirinc tanelerine dualar okumalarını isteyin daha sonra o pirinc tanelerini sınava girmeden önce okunmuş suyla icin.( Faydası varmı bilmem bana da babannem icirirdi bunları :D Sonucda Büyüklerin bir bildigi vardır :) ) Dost tavsiyesi :D en iyisi yatmadan önce 3 kulhüvallahi 1 elham okuyun sınavdan sonra başkaları tarafından okunacak hale gelmeyin:D:D |
amin amim metin duaların kabul olur inş :D tavsiyeni anneme sölicem banada yapsın =) saol tşk;) |
Basarilar :) Gazanız Mübarek Olsun :) |
Tüm kardeşlerime şimdiden başarılar dilerim... Herkes inşallah gönlünden geçen üniversitelere yerleşir... |
ya varya çok yoruldum çalışmaktan anlatamam başımı kaşıyacak vaktim yok:tongue::Dşaka bir yana inşallah Allah yardım eder de doğru şıkları işaretlerim:D:D |
sımdıden basarılar arkdaslar ama calısmadıysanız ıstedıgınız kadar dua edsenızde bos olacakkkk:D:D:D:D oyle bısey olsaydı dershane yerıne hacca gıderdımmmm |
Alıntı:
Doğru bir tespit:D Herkese başarılar dilerim arkadaslar.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:34 . |