![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | karartı ![]() Ya işin şakası bi yanada dediğin gbi coluk cocuk şampiyon olur oldu f1 de ![]() ahhh sumiii ahhhh bizi ne hallere düşürdün ![]() ![]() ![]() seneye favorim vettel ve aLonso... umudumuz seneyeki f1 yarısları inşallah abuk subuk kurallara ddevam edip bizi sıkmaya ve f1 den soğutmaya uğraşmazlar.. Bu arada f1 dedik gaza geldim bakın ben yaaa biri su İstanbulParkın işletmesini alsın su eccolstone den f1 den baska organizasyon yok yazık günahtır her yıl 100 lerce yarıs oluyor ama bizim pistimizde 1 ne kdar komik durumdayız.. ilk senelerde F1, F2, Porche Cup, Seat Cup, Motogp ve daha niceleri geliyordu ama suan sadece F1 milyonlarda dolara yaptırılan bir pist ama sadece F1 yarısları için kullanılıyor onda da adam gibi yapamıyorlar bilet fiyatları anca ruyamızda göreceğimiz rakamlar oluyor sonrada seyirci gelmiyor diyorlar tabi gelmezler .... ![]() ![]()
__________________ BO Q7 niz =)) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Button Favoriydi Ve yanıltmadı Bana göre Tebrikler .. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |