![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Otomobil - F1 Bu Bölümde Formula 1 ve Otomabil Dünyası hakkında aradiginiz bir çok seyi bulabilirsiniz. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 24 ![]() |
Briatore: "Ferrari'nin Tepkisini Anlıyorum" ![]() Briatore karara anlam veremediğini söyledi FIA Dünya Motor Spor Konseyinin dünkü kararını değerlendiren Renault F1 Takım Patronu Flavio Briatore, McLaren'in ceza almadan kurtulmasını anlamadığını söyledi. Ferrari'ye ait sayfalar dolusu gizli dökümanın ellerinde olduğunun ve bunun 151c maddesinin kesin ihlali olarak suçlu bulunan McLaren'e hiçbir ceza verilmemesini şaşkınlıkla karşıladığını belirten Briatore, İtalyan La Gazzetta dello Sport'a bugün verdiği demeçte; "Neler olduğunu anlamak mümkün değil. Madem elinizde somut kanıtlar yoktu, o zaman neden Dünya Motor Spor Konseyini olağanüstü toplantıya çağırdınız? Neden elinde gizli Ferrari belgeleri olan ve açıkça suçlu olduğu açıklanan McLaren'e ceza verilmiyor? Jean Todt ile telefonla konuştuk ve son derece şaşkın ve kızgın olduğu belli oluyordu. Bu karardan dolayı Luca di Montezemolo'nun hiddetini ve Ferrari'nin tepkisini çok iyi anlıyorum" dedi.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | F1 dünyasında büyük bir çalkalanma yaşanmasını istemiyorlar,bunun tek açıklaması bu,nasıl ki türkiyede şikeler olsa da 3 büyükleri küme düşürmeye kimsenin gücü yetmez,onlar da McLaren e bu cezayı veremedi
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Ferrari bunun rövanşını almasını bilir.
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |