![]() |
Button Şampiyon http://img4.mynet.com.tr/spr3/jenson...18_640_300.jpg Jenson Button Brezilya Grand Prix'si sonrasında 2009 Formula1 Dünya Şampiyon'luğunu ilan etti. Brawn GP pilotu yarışı 5. sırada tamamlamasına rağmen sezonun bitimine 1 yarış kala 89 puan ile şampiyonluğunu ilan etmeyi başardı. Button şampiyon olurken takımı Brawn GP'de Formula1 tarihindeki ilk sezonunda takımlar şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı. Yarışı Mark Webber kazanırken Robert Kubica'da ikinci sırayı alarak bu sezonki ilk podyumunu elde etti. Lewis hamilton son sıralarda başladığı yarışta harika bir performans sergileyerek Brezilkya'dan podyum ile ayrılmayı başardı. Olaylarla başlayan yarışın hemen başında Alonso Trulli ve Sutl yaptıkları kaza sonucu yarış dışı kaldılar. Barrichello yarışa pole pozisyonunda başlamasına rağmen yarışın sonlarına doğru lastiğinin patlaması nedeniyle pite girmek zorunda kaldı ve finiş çizgisini ancak 8. sırada geçebildi. Sebastian Vettel de Hamilton gibi yarışa gerilerden başlamasına rağmen sonuna kadar zorladı ve yarışı 4. sırada tamamlamayı başardı. Vettel'i Button takip ederken Raikkonen 6. ve Buemi 7. sırada kaldılar. Yarıştaki son puan ise Rubens Barrichello'ya gitti. |
ooovvv sevindim severim Button'ı çok şeker:love: |
Alıntı:
|
nolmuş yani:D |
Hiç ya dedim ne işi var bu kızın F1 Tabii yorumu okuynca anladım :D |
ya sadece ondan dolayı değil ama f1'i izlemeyi de severim:) |
tamam ya bise demiyorm yorumn komik geldi sadece:D Massa kaza geçirmeseydi alırdı bu yarısı :Dbutton falan hikaye :P |
öyle deme lütfeen:D |
tamam öyle demem:D |
Button şampiyon o kadar:D:D |
şans iste baricellonn lastiği patlıyo falan .. yoksa F1 alısık değil böyle ucuz isimlere :D:P |
yeni isimler görmek lazım hep aynı da olmaz ki:D |
yeni isimler olsnda buttonun bi çekiciliği yok :D aklıma özel halk otobusu belio valla:D |
hiçte değil ne alaka yaa:Do çok yakışıyor şampiyonluğaa |
valla arkadaslar vettel in şampiyon olmasını daha çok isterdimm ama artık eskisi gibi heyecanlandırmıyor f1 yarısları beni 6-7 belki daha fazla dır izliyorum f1 i ama ilk defa sıkıcı bi sezon gecirdim brezilya grand prixine gelince sıralama turları süperdi yağmur yağması filen 3-4 saat sürdü sıralama turları yarısında böyle gece bileceğini düşündüm yağmur altında ama yarıs günü bi damla bile yağmur yağmaz mı yaaa :D :D start mükemmeldi raikkonen mükemmel kalktı ön kanadını kaybedince pite girmek zorunda kaldı yoksa raikkonen alırdı bu yarısı. ama nerde hakkinen schumacher kardeşler hill ler montoya lar özledik bunları gercekten.. önümüzdeki yıl içinde çok umutluyum ben daha heyecanlu olacağından Brawnların durumu belli zaten ferrariler massa ve alonso nunda gelmesiyle daha çekişmeli olcak McLaren ise hamıltonla bu yarısa ortak olur yeni gelen takımlardan da bişeyler bekliyorum ben brawn gibi tabi bu arada Redbull u unutmamak lazım Vettel benim adamım ama Ferrariden de vazgeçilmiyor ... :D |
kartalkopat seni Trt1de yorumcu falan yapalım döktürmüsün ya:D Lise acayip takip ediyodum simdi anck spor haberlerinde eski pilotlar yok ondan zevk vermiyo baksana buttonmudur düğmemidir nedir bunlar şampiyon oluyo :D |
ne o beğenemediniz mii Button'ı adam şampiyon oldu bee kıskanmaa:D |
hayırdr nedir sendeki bu button askı ya:D Utanmasn dövcen laf edioz die:D |
laf ettirmem severim kendilerini:D http://img.skysports.com/08/12/218x2...on_1581600.jpg bu adam sevilmez mi:D |
tek geçerim be :D Kurtkoye gelsn 2 km fark atarım ;):D |
hıı yavaşş :D:D |
en azından bilgisayarda yapıom bişeler:tongue: |
onu bende yapıyorum nfs'de :D:D:D |
NFSde kolay F1 viraj vites küçült falan zor iş :D Gerçkte glsn yine alırım boyunn ölçüsünü :P |
iyi tamam öyle olsun bakalım:D |
karartı :D yok be kardeşim fazla bişe bilmiorum benn ufak tefek şeyler ama trt deki serhan acar döktürüo valla adama helal olsun işinin hakkını veriyor. hatırlaya bildiklerimi yazdım daha yazamadıklarım var Ya işin şakası bi yanada dediğin gbi coluk cocuk şampiyon olur oldu f1 de :D ahhh sumiii ahhhh bizi ne hallere düşürdün :D :D :D seneye favorim vettel ve aLonso... umudumuz seneyeki f1 yarısları inşallah abuk subuk kurallara ddevam edip bizi sıkmaya ve f1 den soğutmaya uğraşmazlar.. Bu arada f1 dedik gaza geldim bakın ben yaaa biri su İstanbulParkın işletmesini alsın su eccolstone den f1 den baska organizasyon yok yazık günahtır her yıl 100 lerce yarıs oluyor ama bizim pistimizde 1 ne kdar komik durumdayız.. ilk senelerde F1, F2, Porche Cup, Seat Cup, Motogp ve daha niceleri geliyordu ama suan sadece F1 milyonlarda dolara yaptırılan bir pist ama sadece F1 yarısları için kullanılıyor onda da adam gibi yapamıyorlar bilet fiyatları anca ruyamızda göreceğimiz rakamlar oluyor sonrada seyirci gelmiyor diyorlar tabi gelmezler .... :) neyse yaram derinde fazla konusmuyorum :D |
Button Favoriydi Ve yanıltmadı Bana göre Tebrikler .. |
Türkiye`de Saat: 22:40 . |