![]() |
hayalindeki arabaya kavuşsan...kız arkadaşına sürmesi için verir misin? hayalindeki arabaya kavuşsan...kız arkadaşına sürmesi için verir misin? örneğin sıfır kilometre bir bmw almışsın...kız arkadaşında bi akşam için arabayı istedi...verir misin? ama samimi olun... |
Ben şu anki sıfır olmayanı bile vermiomki..Sıfırı rüyasında görür.. |
Aşkolsun ya bir arabayı sevgilisinden kız arkadaşından esirgeyen adama ne diyim ki ben :) |
Alıntı:
|
yok ya ... vermem heralde:D:D |
Alıntı:
|
Ee bıraksanız kızlar biraz pratik yapsa :)) korkuyorsunuz degil mi sizden usta şöför olacaklar die :) |
abla sorun araba deilki sorun canımız allah korusun barıs akarsu gibi olmayalım bizde ... |
Alıntı:
|
vermem,malesef:) |
trafikte, bu kesin bayandırrrrr dediğim her lafım yerini buldu şimdiye kadar... ;) güzel kullandığına kanaat getirene kadar vermem, önce iyice pratik... :p |
Alıntı:
|
bende vermezdım herhalde :D |
sürmesini istemem kestirmeden sular alemıne gideriz :) |
Alıntı:
|
kesinlikle vermem delimiyim ben :D dikiz aynasına bak derim bakar ama saçlarını falan düzeltir makyaj yapar tam bir felaketler . |
uzaktan kumandalı arabamı veririm...:D |
ne kıymetlıymıs arabanız yaw |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
20 km nin üstüne çıkmaması kaydıyla evet veririim :D |
arabamı arada babam istediğinde bile 2 kere düşünüyorum:)...ama olay farklı..sonuçta veriyorum...hayalimdeki arabaya kavuşmuşsam...hayalimde olmayan bir kızla birlikte olmayacağıma göre elbette veririm...ama (mükemmel kullanan % 1 lik kesimi tenzi ediyorum)insanlık için vermemek daha hayırlı:) |
kesinlikle hayır bi kere verdik bi daha asla Allah korusun :) |
yiyim arabasını.. |
kesinlikle vermem |
bilmem.Günümüzdeki kadın şoförlere baktığımızda arabayı vermeye gönül el vermiyo ama vermesende bir türlü olur.Ama wermem yinede |
Tabiki hayır :) |
:saint:kız arkadaşım arabadan daha değerli olduğu için vermem bilmem anlatabildimmi? |
bana wermemişti sewgilim |
Alıntı:
Bence de vermeyin ya...Kendiniz bir şey yapsanız sesiniz çıkmaz...Olmaz ama olur da bir şey olursa :D sizi mi dinleyeceğiz ? :D |
Sahi sahi hayalimde ki araba Mitsubishi EVO 8 bunu 1 geceliğine kız arkadaşıma veririm ama anlamadıgım su geceleyin bensiz arabayla nereye gidecek ki o :D |
Türkiye`de Saat: 22:03 . |