![]() |
alonso mu schumacher mi?? sizce bu sezon fomula 1 de hangi pilot şampiyon olacak yılların deneyimi Schumacher mi yoksa geçen seneki genç şampiyon Alonso mu ??? 2 pilot arasındaki puan farkı her yarış azalıyor bunuda unutmayın ama hala Alonso 1 adım önde |
alonso olur... |
schumi olur... |
Schumacher alabilir. |
Ben Schumiyi istiyorum ama Alonso çok ballı ya...Geçen sene Raikonen 2 tur kalan yarış dışı kalmıştı Alonso arkadan gelip 2. oldu..Yaptığı açıklama galibiyeti hakkettim..Ondan beri uyuz oluyorum Alonso ya |
alonnsssssooooooooo |
|
Schumi var ken cocuk lara laf dusmez |
Schumi olur |
alonso olur ama keşke raikonen olsaydı. |
Bu alonsonun arabası hiç arizalanmıo bide .. cok ballı ya ... |
alonso olabilir ama raikkonenin olmasını isterdim |
alonso olmasın ben fisichela olsun isterim... |
schumiye lafimiz yok kırdıgı rekorlari kazandigi başarilar unutmadik helal olsun ama artik devir ALONSO devri OOOoooOOooo i love youu alonso oleeyyy...:) acik ara şampiyon alonsoo |
ya konuyu ben başlattımda kimi tuttuğumu söylemedim. keşke Button olsa ama ne yazıkki olamıyacak .. onun için Schumi olsun istiyorum |
forza schumi |
alonso olur bence |
alonso olur bu saatten sonra bir sürpriz olmazsa |
tabi de alonso |
Alonso ağzınla kuş tutsa schumi'nin yerini alamaz.O bir efsane. |
schumi alsın isterim ama bu gidişle çok zor yaa alonso 1. olmasa bile kürsüden hiç inmio, ya 2. ya 3. böylelikle aradakı farkın kapanması da cok zorlasıo |
Forza Raikkonen derdim ama Rai olmadigi icin Alonso alsin isterim onumuzdeki sene ne de olsa McLaren de :D Anti Schumi ( insan olarak cok severim kendisini ama pilot olarak sevmem ..) |
Şampiyon: M. SCHUMACHER |
alonso şamp olur gibi gözüküo ama son olarak schuminin şampiyon olması daha hoş olur...:) |
alonso sampiyon olsun...... |
Alonsonun olmasını isterim ama Alonso düşüşte Schumi de yükselişte son yarışlarda. Bana Schumi olacak gibi geliyor.. |
Schumi Schumi adamım Schumi :D:D:D |
schumi bırakmaz artık giderayak |
Schumi olur |
alonso olmasini temenni ederim... |
schumi bu sene bırakacağı için..schumi diyorum ve şampiyon olarak da bırakmasını istiyorum... |
valla bana giren çıkan yok kim şampiyon olursa olsun kim dikkatli ve hızlı gider şampiyon olursa o öbürkünün anahtarını alsın |
alonso şampiyon olacak ve dolayısıyla da Renault da :) |
Alıntı:
|
işte benim adamım |
Forza Shumi |
Alıntı:
|
Alıntı:
Aynen ... ;);) |
shumii forza baba |
schumi güzel bir veda edecek |
Türkiye`de Saat: 06:22 . |