![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #131 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ben de toraman ı çok beğeniyorm...inşallah beşiktaş ı bırakmaz...
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #134 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ibrahim toramani cooooook seviyorum o benim en cok sevdigim favori oyunculardan biri. Ona HELAL olsuun........
__________________ _________ ..:::BENDEKI BESIKTAS SEVGISI HIC BITMEYECEK:::.. [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #135 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yönetim kurulunun çok ağır bir para cezası vermesi lazım iki derbide' de yok. Yazıklar olsun beşikataşa ihanet edenlere.... Bide geleceğin kaptanı olcak bu kafayla hiç bir şey olmaz. Hakem cezalandırmıyor cezayı kendi kesiyor çok amatörce....
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #136 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Alıntı:
İhaneti de nerden çıkardın o anki psikoloji ile yapılmış bir hareket sadece olmaması lazımdı ama maalesef oldu....Yönetim bir ceza verecektir elbette ama ihanetle suçlamak ağır olmuş biraz....
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #137 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya bu kadar amatörce olunca kızıyor insan. Tabiki ihahet etmez ama taraftarında çıkarken alkışlamaması lazım ki hatasını anlasın bu sene herkes çok büyük şeyler bekliyor herkesin hayalleri var bu şekilde olursa hiçbir yere varamayız. Ben toraman'ı çok seviyorum ama bu hatasını affedemem. İyiki maç berabere bitmedi...
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #138 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bencede yönetim iyi bir ceza vermeli bjk da kaptanlığa kadar yükselmiş oyuncu böyle amatörce davranışlar içine giremez bunun hiç bir şekilde mazereti olamaz.....
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #139 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bazen çok küçük şeyler çok büyük şeylere delalet ediyor bence. 2. Devre Toraman üzerini değiştirip yedeklerle saha kenarında maç izlerken Burak'ın golü geliyor. Tribünler coşmuş ve mikrofondan klasik tezahürat yapılıyor. Burakın söyleniyor taraftarlar hep bir ağızdan BURAAAKK diye bağırıyorlar. O an kameralar ibrahimi çekiyor ve bir bakıyorumki İbrahimde avazı çıktığı kadar BURAAK diye bağırıyor. İbrahim TORAMAN gerçek bir beşiktaşlıdır.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #140 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |