![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() |
1984 yılında Almanya'da doğan ve futbol kariyerine 6 yaşında SpVgg Jahn Forchheim takımda başlayan Roberto Hilbert, ilk profesyonel anlaşmasını ise 2002 yılında SC Feucht ile imzaladı. Hilbert, 2004-2006 yılları arasında ise Greuther Fürth takımda forma giydi. 2006 yılında Stuttgart'a transfer olan Alman futbolcu, son 4 sezonda bu takımın formasını giydi. 8 kez de Alman A Milli Takımı'nın formasını giyen Roberdo Hilbert, son 4 yılda Stuttgart forması altında 17 gole imzasını attı. ![]() (arkadaşlar şimdilik numara yazmadım ilerde belli olduğu zaman moderatör arkadaslarımız değistirir ![]() Konu BЦЯΛƧı IПöПü tarafından (17-06-2010 Saat 21:34 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | wikipedia ya göre Hilbert 21 numaralı formayı giyecek ![]() | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | IMKB'ye Bildirilsin , Istanbul'a Gelsin , Imzay'i Atsin Sonra Bakariz Numarasına ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | 3o hazirandan sonra bizimdir Hilbert ,başarılı olacağına inanıyorum ![]() | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Daha adam kesin gelmedi ![]() | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
ama BJK li arkadaslarimdan duyduguma göre (almyada kaliyorum onlar bundesliga takipciside) okadar ahim sahim bir oyuncu degil görev adami kisaca Ekrem Dag oyuncumuzun ikizi diyebilirz ne fazlasi var nede eksigi ayni o tarzda bir oyuncu ....... Konu wolwos tarafından (27-07-2010 Saat 23:48 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #8 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırLısı bakalım
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() | 3 aLman kanka oLup kaLeye yogun iLgi göstercek ben biLiorum ![]()
__________________ BEŞİKTAŞLI OLMANIN VERDİĞİ GURUR, KALBİMİZİN EN DERİN YERINDE DURUR. SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR SİYAH BEYAZ HAYATIN GERCEĞİ BUDUR !! | ||
![]() |
![]() | #10 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |