04-03-2007, 23:01
|
#11 |
Guest | Alıntı: dartheagle´isimli üyeden Alıntı
boboya laf söleyenler şimdi ne düşünüyorlar çok merak ediyorum. Sene başı bu adam brezilya u-19 da oynamış öle hemen kenara atmayın büyük gelecek vaad ediyo derken vasat bir oyuncu olduğu bjk ya yakışmadığı gibi msjlar atılıyordu umarım fikirler değişmiştir... | çok merak ediyorsan açıklıyayım kardeşim...Bak arkadaşım biz BJK takımının forvetinin daha kaliteli , son vuruşlarda daha etkili , canavar gibi bir forvetten kurulmuş olması gerektiğini söyledik...Bobo alınmasın falan gibi bişey söz konusu olmadı kiraya verilebilir dendi...Bobo kendini baya geliştirdi ve geliştirmeye devam ediyor...bu biraz kumar gibi geldi...forvet hattı da önemli olduğu için kumar oynamak biraz korkuttu yaş tahtaya basarız diye...ama korkulan olmadı Bobo hergün daha iyiye gidiyor....Türk vatandaşlığına geçirilmesi Bobo'nun çok süper bir iş olur dedik....şuan bende çok beğeniyorum Bobo'yu ama bir soru işareti daha var o da gelecek seneye Gökhan Güleç gibi olup olmaması...ama ben buna inanmıyorum çok düşük bir ihtimal Bobo böyle devam etsin..... |
| |