![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
O Beşiktaş'a Yakışan, Giydiği Formanın Büyüklüğünün Farkında Olan ve Türkiye'nin Yetiştirmiş Olduğu Sayılı Defans Oyuncularından Bitanesi. Luce'nin Futbol Bilgisine Güvenirim(Her Gittiği Takımı Şampiyon Yapan Hocaya Güvenmeyen Varmı Oda Başka Tabi) Israrla Shaktar'a Almak İstedi.. Marsilya Hocası Bile Maçtan Önce Toraman Avrupa Standartlarında Çok Kaliteli Bi Futbolcu Ondan Çekiniyorum Dedi(Ki Genelde Rakip Forvetlerden Çekindiğini Söylerler Teknik Adamlar) Herkes Övgü Yağdırırken Neden Bu Eleştiriler Anlamıyorum.. Adam Kaçırmasına Flnda Katılmıyorum Bazen Olabilir Maç İçinde Kopukluklar Her Futbolcuda Olur Zaman Zaman Ama Ben Hic Senin Eleştirdiğin Noktaları Göremiyorum adam Kaçırmaymış Kademe Hatasıymış Çoğu Zamanda Toraman'a Dikkat Ederim Pozisyon Alışına Fln Heryere O Basar Defansımızda.. Kaçırılan Adamlarda Toraman'ın Kaçırdıkları Değil Çoğu Zaman + Genelliklede Kaçan Adamı Tekrar Toraman Yakalar Hayati Müdaheleyi Yapar.. Ama Tüm Bu Söylediklerimin Önüne Geçen Bişey Var Oda Adam Gibi Adam İbrahim Toraman..
__________________ ..Not Found.. | |||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |