![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #542 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bobo çok ii bir oyuncu bnce her iki taraf da istiyosa satmaya gerek yoq çünkü bnce çok verimli olur ilerleyen zamanlardada... Dün attıı golle daha da sevdim boboyuu süpersin ![]()
__________________ ![]() !!!ÇoK Seviyoruz!!! | ||
![]() |
![]() | #543 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #545 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bobo bize gelen golcülerin en iyilerinden birtanesi ama gitmesi yakındır. onu çok seviyorum keşke kalsada gollere devam etse ama paranın gözü kör olsun
__________________ "Yeryüzü Dar Gelir Sevdama" | ||
![]() |
![]() | #546 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bobo,en çok sevdiğim futbolcu Beşiktaş'ımızda. Fakat gerçekleri konuşmak gerekiyor.Bobo,bizi şampiyon yapıp, rekor parayla transfer olacaktır. Elbetteki kulübümüz büyük sermaya sahibi olacak fakat Bobo'nun hayali Brezilya milli takımında direkt on bir oynamak bunun içinde Avrupa'ya gitmek istiyor.Dunga'da onu koparıyor bizden " Kalıcı olmak istiyorsan,Avrupa'ya gitmelisin. " diyor. İnşallah yanılıyorumdur da Bobo bizi terketmez... Saygılar,
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() |
![]() | #550 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 62
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BOBO SANA HİÇ YAKIŞTIRAMADIM BU DAVRANIŞINI İNAN Kİ SENDE HİÇ AKIL KALMAMIŞ SENİN YAPTIGINI AMATÖR FUTBOL OYNAYAN BİLE YAPMAZ.KIRMIZI KARTI ALIP TAKIMI YAKTIN.TAKIMINI YANLIZ BIRAKARAK RAKİPLERİNE AVANTAJ SAGLADIN.SEN TAŞIDIGIN KOSKOCA BEŞİKTAŞIN AGIRLIĞINI KALDIRAMAYACAK KADAR CAHİL BİRİ OLMAMALIYDIN.KATKI KOYDUGUN BAŞİKTAŞIMIN FRENİ OLMAMALIYDIN.SAYENDE ZİRVE YARIŞINDA BACAGINDAN VURULMUŞ ATLET GİBİ OLDUK AĞIR BİR YARA ALDIK.TERCÜMANIN İNŞALLAH YAZDIKLARIMI SANA AKTARIR.GİDECEKSEN YOLUN AÇIK OLSUN ZARAR VERMEDEN GİT.SENİ HASARCI SENİ ,,,,,,,,
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |