![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #131 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aLınır aLınmasınada sen şu avartayı bi degişitir onca
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() |
|
![]() | #132 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya ben nobreyi takımda pek görmek istemem nedeni oyunu bana itici gelio tamam bişey demiyorum gol atmada büyük işler yapabilir ama bence nobre kariyerini başka takımdan devam etmesi lazım
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #137 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Holosko sayesinde atağa kalktı
__________________ béşíktáşım háýát śéńśíń, düńýám śéńśíń, héŕşéý śéńśíń, géléćékśé tüm áćıláŕ bíź háźıŕıź śéńdéń gélśíń, bú śévdádáń váź géçéŕśék, álláh bélámıźı véŕśíń... | ||
![]() |
![]() | #138 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Forvet oyuncuları böledir ona top gelicek pas verilicekki adamda görevini yapsın orta sahadan verim alamadı nobre ama holosko geldi nobrede gözle görülür bi değişiklik başladı bu seferde bobonun performansı düştü of of ne biçim iş anlamadım ki...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #139 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaşımız, UEFA Kupası 1. turunda 2 Ekim Perşembe günü Metalist Kharkiv ile yapacağı rövanş maçı için yarın Ukrayna'ya gidecek. Hazırlıklarının İstanbul bölümünü bu akşam kendi tesislerinde yapacağı idmanla tamamlayacak olan siyah-beyazlılarımız, yarın sabah özel uçakla Kharkov kentine hareket edecek. Beşiktaşımız yarın akşam, maçın yapılacağı Metalist Stadı'nda son çalışmasını gerçekleştirecek. Antrenman öncesi teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam basın toplantısı düzenleyecek. Siyah-beyazlılarımız, İstanbul'da 1-0 yendikleri rakibi karşısında tur atlarsa, UEFA Kupası'nda gruplara kalacak. ![]() | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |