![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Şu anda açıkta ne oluyor?Yabancı stoper alın diye dilimizde tüy bitti.Hala almadı adamlar...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Bobo heyecanı ![]() Henüz 22 yaşındaki genç futbolcunun gelecek vaad ettiğini söyleyen yetkililer, “Bobo Türk vatandaşlığına geçmesi halinde hem ülkeye hem de Beşiktaş’a büyük katkı sağlayacaktır. Yöneticiler bu konuya eğilmeli ve Bobo’ya yardımcı olmalı” görüşünde birleşti. Corinthians’ta forma giydiği dönemde Brezilya 20 Yaşaltı Milli Takımı’nda oynayan Bobo’yu devre arasında Fransa’nın Bordeaux takımı istemişti.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Barış’a ‘Evet’ ![]() ‘Eğer istiyorsa...’ Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında, “Nobre ve Aurelio gibi ben de Türk vatandaşlığına geçmek istiyorum. Türkiye’yi çok seviyorum” diyen Beşiktaş’ın genç Brezilyalı’sı Bobo’ya, Siyah-Beyazlı yönetimden destek geldi... Olayı FANATİK’e değerlendiren Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, “Bize böyle bir talebi olmadı. Kesin olarak bu düşünce içerisindeyse neden olmasın, gurur duyarız” dedi. Bobo, Barış olacak! Bobo’ya övgüler yağdıran Demirören, “Demek ki oyuncumuz herşeyi bilinçli bir şekilde yaşıyor. Kişilikli olduğu kadar çok da yetenekli... İleride sadece Beşiktaş değil, A Milli Takım’a da çok faydalı olabilecek bir isim... Kulüp olarak Bobo’ya bu konuda her türlü desteği sağlarız. Yeter ki bize bu tip bir istekle gelsin” ifadesini kullandı. Bu arada Türk vatandaşlığına geçmek isteyen Sambacı’nın, Barış ismini alması bekleniyor. Orhan YILDIRIM
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı: almanya da da ali yi adolf yapsalar ne kadar ayaklaniriz....ayrica BOBO ya alistik bi kere | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ![]() Bobo, Barış olacak Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında, “Nobre ve Aurelio gibi ben de Türk vatandaşlığına geçmek istiyorum. Türkiye’yi çok seviyorum” diyen Beşiktaş’ın genç Brezilyalı’sı Bobo’ya, Siyah-Beyazlı yönetimden destek geldi.. Fanatik Gazetesi'nin 10 Şubat 2007 tarihli haberine göre, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, “Bize böyle bir talebi olmadı. Kesin olarak bu düşünce içerisindeyse neden olmasın, gurur duyarız” dedi. Bobo, Barış olacak! Bobo’ya övgüler yağdıran Demirören, “Demek ki oyuncumuz herşeyi bilinçli bir şekilde yaşıyor. Kişilikli olduğu kadar çok da yetenekli... İleride sadece Beşiktaş değil, A Milli Takım’a da çok faydalı olabilecek bir isim... Kulüp olarak Bobo’ya bu konuda her türlü desteği sağlarız. Yeter ki bize bu tip bir istekle gelsin” ifadesini kullandı. Bu arada Türk vatandaşlığına geçmek isteyen Sambacı’nın, Barış ismini alması bekleniyor. Kaynak: Fanatik
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |