![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Guest
| golünü de attı....açıkçası keşke türk olsa çok iyi olur....Bobo ya karşı çıkılmasının başlıca nedeni yabancı kontenjanını daha kaliteli bir isimle doldurulmasının gerektiği...eğer türk olursa böyle bir sorun kalmayabilir....ama hala diyorum BJK ye daha büyük golcü lazım... | ||
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | geldiğinden beri 24. golünü attı tebrik ederim | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Bobo: Bir daha olmaz! ![]() Gaziantepspor beraberliğinin kendi adına büyük bir hayal kırıklığı olduğunu ifade eden genç Brezilyalı, “Puan kaybını aklımdan bile geçirmiyorum. Çıkışımızı sürdürmemiz için önümüzdeki üç maçtan da galibiyetle ayrılmamız gerekir. Arkası nasıl olsa gelecektir” diye konuştu. Türk vatandaşlığına geçmeyi ciddi olarak düşündüğünü ifade eden 22 yaşındaki yıldız, yönetimi ile son kararı alacaklarını sözlerine ekledi.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Kral olacağım Oynadığı futbol ve attığı güzel gollerle Kartal'ın havalanmasında başrolü üstlenen Bobo, sezon sonu gol krallığında adının zirvede olacağına inanıyor. BEŞİKTAŞ'IN genç yıldızı Bobo, hedefini "Gol krallığı" olarak belirledi. Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu yüksek performans sayesinde bonservisiyle birlikte transfer edilen sambacı, aldığı paranın hakkını veren ender yabancılardan biri olmayı başardı. Bobo, lig başladığından bu yana ortaya koyduğu etkili futbolun dışında, attığı ve attırdığı birbirinden 20 GOLÜ AŞMALIYIM Tigana'nın sakatlık sorunu yaşamadığı sürece vazgeçmediği isimlerin başında gelen Bobo, "Kendimi buldum" diyerek taraftarlara gollerinin devam edeceği müjdesini de verdi. Süper Lig'deki gol sayısını 8'e yükselten Brezilyalı, "Sadece ben değil, takım olarak çok iyi bir hava yakaladık. Sezon sonuna kadar böyle devam ederek futbolumu güzelleştirmek ve gol sayımı arttırmak istiyorum. İlk hedefim 20 gol barajını aşmak. Kalan 14 lig maçında bunu başaracağıma inanıyorum" diye konuştu.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | BOBOOOOOOOOOO Süper Adam Süper... Insallah Bu Performansını Hic Kaybetmezsin.. Insallah Daha iyi Olursun Sana Cok Güveniyoruz BOBO
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |