![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #271 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bobo bobo bobo bobo adamımsın biraz daha gol vuruşlarını geliştirsen mükemmel bi adam olacaksın...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() |
|
![]() | #272 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bobo kendini bulmaya başladı ınsallah yukselişi devam eder ve ibrahım akın salağı biraz örnek alsın ondan sonra benı neden kadroya almıyolar demesin
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #273 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Zirveye doğru SEZON başından bu yana gösterdiği performasla alkış alan Bobo, G.Saray maçını da boş geçmedi. Bu sezon ilk kez bir derbide gol atan genç sambacı, ligdeki gol sayısını da 10'a yükseltti. Gol krallığında adım adım zirveye yaklaşan Bobo, "Ben Kral, Beşiktaş da şampiyon olmalı" ifadeseni kullandı.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #274 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | İnş öyle olur. Bu çocuğu istemiyorlardı sezon başında birde pahalı diye yönetimin nadir doğrularından biri Tşk BOBO...
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #276 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | 'Kendimi yere atmam' ![]() 05.03.2007 Rakiplerin kendisine karşı aşırı agresif ve sert oynadığından yakınan Sambacı, “Her yerim aldığım darbelerin iziyle dolu... Bana yapılan kasıtlı faullere rağmen kendimi yere atmıyorum, kaleye gitmeyi düşünüyorum ancak bir türlü düdük çalınmıyor. Hakemlerin bana karşı art niyetli olduklarını düşünmüyorum ama dikkatli olmaları gerektiği de ortada” dedi. Derbi maçında Beşiktaş’ın iyi oynamadığını da itiraf eden Brezilyalı golcü, “Bence ikinci yarı İnönü’deki en kötü futbolumuzu sergiledik ancak yine de kazandık. Önemli olan 3 puanı almaktı. Çünkü evimizde bir daha bu kadar kötü olacağımızı düşünmüyorum” diye konuştu.
![]() |
![]() | #277 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #278 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bobo çok özel bir oyuncu ve komple bir santrafor.Sürat,hava hakimiyeti,adam eksiltme gibi özelliklerin hepsine sahip.Tek eksiği tecrübe ve biraz bitiricilik sorunu var.O kadarı da olur zaten adam sonuçta Shevchenko değil.Başından beri bu adam Beşiktaş'ın forveti olamaz diyenlere karşı durmuştum.Güveni geldikçe ve tecrübelendikçe daha da iyi olacak.Uzun süre faydalanıp olgunluk döneminde de iyi paraya satmak lazım.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
![]() |
![]() | #280 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |