![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
gecen sene ezık macında bı tane kafa topu wermedı lucıanoya ondere tam bı fıyaskomu bu adam gorduk fıyaskomu yoksa dıılmı bu takımın en ıılerı arasında suan we gelecegı cok parlak bı oyuncu ıns kendını gelıstırır
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | |||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
ben beşiktaşın oyuncusu değil daha iyisi lazım diyorum siz beşiktaşa layık görüyosanız sorun yok benim için bu. vestel maçına bakarak bobo iyi diyosanız nobre mükemmel ötesi 3 gol attı dünya kadar top çaldı
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ben hala nobrenin besiktasa on liberoda daha faydali olacagini dusunuorum. bana takimda bobodan daha ii forwet gostersene yada suan besiktasin topcusu olan 7 tane adam sayabilirmisin. bu adam bize cok para kazandiracak bi futbolcu onun tipindeki bi forweti su anda 5-6 mılyon euroya bulamayız
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | |||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bobo iyi bi oyuncu takimda en sevdigim oyunculardan!!! ona güveniyorum!!
__________________ _________ ..:::BENDEKI BESIKTAS SEVGISI HIC BITMEYECEK:::.. [SIGPIC][/SIGPIC] Konu meral1986 tarafından (12-09-2006 Saat 21:21 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | cok yetenekli oyuncu hele bu aralar cok pres yaptini göriyom akili paslar veriyor yani kendini teknik olarak düzelti insallah daha iyi olur ve golleriyle bizi sevindir
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | bobo ya oynama şansı doğdu inş kendini gösterir..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |