![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Beşiktaş’ın genç umutlarından Brezilyalı Bobo, “Hedefim 30 gol” açıklamasını yaptı. Geçen sezon kendini takımda emanet gibi hissettiğini söyleyen Bobo, “Artık burada ev sahibi sayılırım. Kendimi artık bu takımın bir parçası olarak görüyorum. Yeni sezon hem benim için, hem de Beşiktaş için çok farklı olacak. Atacağım gollerle Beşiktaş tarihine ismimi yazdırmak istiyorum. Yeni sezonda hedefim 30 gol atarak gol kralı olmak” dedi. Tigana’nın kendisini ısrarla istemesinin gurur verici olduğunu söyleyen Brezilyalı oyuncu, “Tigana ve yöneticilere teşekkür borçluyum. Bunun altında kalmayacağım” diye konuştu. Türkiye
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Bobo'ya güvenim tam.2010'da Brezilya Milli Takımı'nda Ronaldo'nun yerini alacak dediğimde bazı arkadaşlar gülüp hayal kurma demişti ama asıl hayali Bobo'nun yerine Trezeguet'i yi getirin diyerek onlar kuruyorlar..
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | |||
| |
| | #4 | ||
| asi ruh ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | forza boboooo | ||
| |
| | #5 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | gercekden tebrik ediyom boboyu cok güzel bir futbol sergiledi ilk golde yokdan var etti positionu sif asisstleri degil iyi futbolda oynadi
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Bu sene Ligde Degil Gönlümüzün Şampiyonusun Kartalım.Ezikler 100.yılında olsa şampiyonluk görsünler.Bu sene abilik yap sen Kartalım.Atam İzindeyiz [ZoNGuLDaKLıKaRTaL]
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | boobooooooooooooooooooooo boobooooooooooooooooooooooooooooooo !! çok severiz kendisini tek işe yarar forvetimiz ![]()
__________________ uyuyan prens uykuların en güzeli olsun gidişin.. gözlerini cennete açmaya karar verdi allah bizden çok sevdiği için.. | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yazcak bir şey yok, onun ismi zaten her şeyi açıkca anlatıyor ![]() | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 10 numara golcü walla. kosuyor, basıyor, top calıyor, calım atıyor, hava toplarında da etkili. satıp para kazanacaksak bile biraz daha faydalanıp öyle satmalıyız.
__________________ aldığıM nefes biLeM siyaH-beYaz oLdu beaH ------------------------------------ seviYoruM uleM!... | ||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |