![]() |
Roberto Hilbert #9 1984 yılında Almanya'da doğan ve futbol kariyerine 6 yaşında SpVgg Jahn Forchheim takımda başlayan Roberto Hilbert, ilk profesyonel anlaşmasını ise 2002 yılında SC Feucht ile imzaladı. Hilbert, 2004-2006 yılları arasında ise Greuther Fürth takımda forma giydi. 2006 yılında Stuttgart'a transfer olan Alman futbolcu, son 4 sezonda bu takımın formasını giydi. 8 kez de Alman A Milli Takımı'nın formasını giyen Roberdo Hilbert, son 4 yılda Stuttgart forması altında 17 gole imzasını attı. http://www.wildthing-tattoo.de/img/hilbert400.jpg (arkadaşlar şimdilik numara yazmadım ilerde belli olduğu zaman moderatör arkadaslarımız değistirir :) ) |
wikipedia ya göre Hilbert 21 numaralı formayı giyecek :D |
IMKB'ye Bildirilsin , Istanbul'a Gelsin , Imzay'i Atsin Sonra Bakariz Numarasına :D |
3o hazirandan sonra bizimdir Hilbert ,başarılı olacağına inanıyorum :) |
Daha adam kesin gelmedi :) Ama geldi gibi bi şey hayırlı olsun sağ açıkda ki eksiğimizi kapatacaktır . 4-4-2 de müthiş bi sağ açık , 4-3-3 de de iyi bi hücum beki olur. |
bu adamın herhangi maçını izleyen war mı acaba nasıl topçu özellikleri ne hızlı mı şutu ortası iyimi defansif mi? |
hayırLısı bakalım |
3 aLman kanka oLup kaLeye yogun iLgi göstercek ben biLiorum :D hayırLısı oLsn |
Alıntı:
|
Insallah takima yararli olur... |
Alıntı:
ama BJK li arkadaslarimdan duyduguma göre (almyada kaliyorum onlar bundesliga takipciside) okadar ahim sahim bir oyuncu degil görev adami kisaca Ekrem Dag oyuncumuzun ikizi diyebilirz ne fazlasi var nede eksigi ayni o tarzda bir oyuncu ....... |
dun aksamki macta izledigim kadariyla sadece defansin saginda cakili olarak oynamali. sag orta oynayamaz, ben sahsen begenmedim, ekrem dag cok daha iyi bir oyuncu. defansif olarak cok iyi ve hizli biri ayrica, ne zaman nerde faul yapacagini da iyi biliyor. hocamiz onu defansta oynatirsa ve onune de holosko veya quaresma veya nihat'i koyarsa bizim icin iyi olur, fakat onu sag kanatta oynatmaya calisirsa (aksamki gibi) hic de iyi oynamadi ve bence oynayamaz da. ......hilbert.....toraman....sivok.....koybasi boyle bir defansta super olur. hilbert hiziyla toramanin aciklarini da kapatabilir. aksamki macta her ileri cikisinda topu kaptirdi veya orta acmaya calisti fakat ortalari da hic iyi degildi, ekrem dagin ortalari muz gibi gider hilbertin ortalari gogus hizasinda dumduz gidiyor, hic begenmedim. defansta kalsin bana yeter. |
Hilbert ne bek oynar ne açık.Elimizde patlayacak gibi inşallah düzelir.Şu haliyle kontenjanı kabartmaktan başka bişey değil gibi duruyor. |
Daha İlk Maçı,Hemen Yüklenmesek ? |
Alıntı:
|
dün 1 bugun 2 acımasızca elestirmeyın arkadaslar Delgado-nobre gibi adamlara nasıl katlanıyorsak Hilbert e de zaman tanımalıyız ... |
9 numaralı formaya uğursuz derler ama inanmam :) Umarım başarılı olur :) |
Hilbert gereksiz bir transferdi, bunu dün kötü oynadığı için demiyorum, mevkii itibariyle alınmasına gerek yoktu kesinlikle, türk biri alınsa çok daha iyi olurdu, bonservisi olsaydı zaten almazdık bence... |
Ya bi sakin arkadaşlar Hilbert akıllı topçu gibi göründü bana ama daha form düzeyi çok düşük istediklerini yapması için biraz uyum sağlaması biraz da fizik olarak güçlenmesi gerek. Bedavaya gelmiş adam tutarsa tutar tutmazsa da sorun olmaz kadroda bir alternatif işte dün izlediğimiz hilbert olsa schuster onu nie istesin biraz bekleyin ya bu kadar tez yargıya varan bir taraftar mı olduk biz futbol böle kolay bi oyun olsa bu futbolcular milyon dolarlar almazlardı. Zamanla anlarız ne olup olmadığını. |
finki beğenmeyenlerin hilberti de beğenmemesi normal daha ilk maçını oynadı takımın geneline baktığımızda kötü oynadığı da söylenemez kesinlikle |
gereksiz transfer oldu, boşu boşuna yabancı kadrosunu dolduruyo... |
Bence vasat bir oyuncu ama yinede beklemek lazım zaman gösterir nasıl bir oyuncu olduğunu |
Alıntı:
|
bu adamı ben mahalle takımında kadroya almam mustafa hoca bunu neresıyle ızlemıs anlamadım adamda ne top kontrolu var ne pas anca acıga kacıo rakıp takım heralde bırakın hılbert nede olsa dıodurda ondan kacıodur bence hıc beklemeye gerek yok yollayalım gıtsın |
Serdarın performansı Hilberti okadar aratıyor ki..! |
Roberto Hilbert Oynarken kızdığım,gittiğindeyse mumla arar olduğum eski Beşiktaş oyuncusu. |
Türkiye`de Saat: 19:47 . |