![]() |
İßrahim Üzülmezi FazLa sevmiyorum Haddi Olmayan ŞeyLeri Yapıyo... Takım ArkadaŞLarını eLeştiriYo KüÇümsüyo... işini Yapmıyo Sadece... |
Kaptanın acı günü Beşiktaş takımının kaptanı İbrahim Üzülmez'in İzmit'te yaşayan amcası hayatını kaybetti. Bekirpaşa beldesi Mehmetalipaşa Mahallesi'nde oturan 49 yaşındaki Sadettin Üzülmez, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Siyah-beyazlı takımın kaptanı İbrahim Üzülmez'in amcası olan 5 çocuk babası Sadettin Üzülmez, Arslanbey beldesi Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze namazına katılan İbrahim Üzülmez, sevenlerinin taziye dileklerini kabul etti. Kaynak: İHA |
BASI SAOLSUN |
..Ve Kaptan ilk 11’de http://besiktasforum.net/forum/ Türkiye-Yunanistan karşılaşmasında Charisteas'ın darbesiyle sakatlanan İbrahim Üzülmez, perşembe günü oynanacak derbide yerini alıyor. 24.04.2007 Siyah-Beyazlı formayı tekrar giymek için sabırsızlanan tecrübeli futbolcu, "Sahaya çıkıp, elimden geleni yapacağım. İnönü'de Bobo'nun golüyle avantaj yakaladık ancak Kadıköy'deki maç 0-0 başlayacak. Umarım turu geçen taraf biz oluruz" diye konuştu. |
İbo Ben ve çewremdekiler bu adama hep Deli İbo! diye hitap ettik ama öle deil mi? O topu aldıktan sonra çizgiden attığı deparlar kornere kadar top sürerek yaptığı delice ortalar bi zamanlar hakkaten cok güzeldi ama artık olmuyor bende gönderilmesinden yanayım |
öle yada böle yüreğiyle oynuo |
Geçen izmitte gördüm deli ibo :) |
İbo bence Beşiktaşı hiç bırakmamalı tabiki Beşiktaşda İboyu.. |
deliii ibooo seviorm allahına kadarr |
ibo çok iyi yüreğiyle bırakmıo takımı abi işte ya kaptan dursun gitmesin |
Türkiye`de Saat: 18:53 . |