![]() |
bu takıma çok emeğin geçti kaç teknik adam eskittin kaç sol kanat oyuncusu geldi geçti sen hala yılmadan mücadele ediyorsun. Sen sıkma canını efsanevi oyuncularımızdansın artık. Bir kötü performanla tüm bu yılları silip atmayız... |
deli ibomuz bizim bazıları kızsa bile gençler ondan tek öğrenceği şey hırs adam süper hırslı ya ancak sezon başında "orta yapmıyorum diye kızıyorlar ortada yapsam beşiktaşta neişimvardı " demesi kırdı beni ama maçlardaki performansı biraz affettirdi. |
orta yapamıyosun ama bu köyün delisi sensin:) |
bildiğimiz deli ibo ruzgarın oğlu |
Iyi Niyetli Ama Yillardir Orda Sakarya Maçinda Ii Orta Yapamadi Gibi Bişe Yokmu Yani Solda Başka Adam |
ya bu adam bizim işimize yaramıyo bize orta yapcak adam lazım nobre kafayle ne güsell golleri var bu adamı besleyemessen nasıl gol atmasını bekliyosun deli ibo artık beni delirttin tm kalbin temiz ama takıma bi faydan yok o yüzden gönderilmesinden kaptanlıgıda ibrahim toromana bırakmasından yanayım ibrahim toromana 2. kaptanlık yakısmaz |
2. Gaffur :) Bildiğiniz deli İbrahim Gaffur'a benziyor.Birazda deliye.Kendisine deli denince ben deli değilim diyor.Akıllıyım!Tipi deli diye delimi denir.Akıllı, güzelde oynuyor.:) Ama biz gene: OOOO DELİ İBRAHİM... Diyoruz... |
İbo :) Hep kalbimizdesin ve sana deli ibo demeye dewam edecez:) |
deli ibo aartık delisin bi kere:):) |
seni seviyoruz deli... |
Türkiye`de Saat: 18:51 . |