![]() |
Kendine güvenmesi için bir yere yollanmalı. |
başından liverpool maçı geçmese milli takımın ve beşiktaşın banko kalecisi olabilirdi güven veren bi kaleciydi taki o maça kadar |
ilk Marseille maçında yan toptan yediği gol, yan toptaki zaaflarını gösterdi, ancak Türkiye kupasında onun oynaması çok sevindirici. İyidir iyi =) |
rüştüden bin kat iyi olduğuna dair kalıbımı basarım... inşallah devralcaksın kaleyi... denizli 35 yaş takıntısından seni oynatmayabilir diren biraz... |
iki avrupa macinda 12 gol yemisligi olmasina ragmen iyidir =) |
İ.B.B. maçında kaleyi onun koruyacak olması heyecanlandırdı beni :) Rüştü'nün ağabeyliğinde artık devralmalı kaleyi... |
I.B.B Macinda Kanitladi kEndini Herkese , Daha Güzel oLucak İns. |
İbb maçında Hakan'a küfür edenLerin ben ta ... koyayım . |
haKan aRıKan ! |
hakan güvendiğim bir kaleci seviyorum onu top sektirme huyunu bırakırsa milli takıma kadar çıkar rüştü futbolu bırakınca kaleyi devralır birdahada zor bırakır |
Benim Hakan'da begenmedigim sey, topu tek seferde kontrol edememesi.. Neredeyse her topu bi kere elinden kaciriyo.. Neden anlamiyorum... Yoksa kurtarislari güzel, özellikle teke tekte... |
Hakan 2 olumlu hareket yapsa 3 olumsuz hareket yapıyor.Yani güven vermiyor kalede.Rüştü de kalede fazla güven vermiyor.Bizim bildiğimiz büyük takımların kalesine pek yerli kaleci geçmez.Geçse bile banko Milli Takım'a çağrılır.Bunların 2'sinin Milli Takım'a seçildikleri de yok en iyisi Uluslararası deneyimi olan 1 yabancı kaleci almak.Kaleciler fazla pahalı olmuyor.Ernst'e 8,5 milyon Euroluk kaynak yaratan bu yönetim kaleci içinde kaynak yaratabilir.Bakın şimdiden uyarıyorum.Eğer bu sezon şampiyon olamazsak bu 2 kaleci yüzünden olamayız.Sonra demedi demesinler. |
En ba$ından beri hakan diyorum hala da hakan kazanacağı çok $ey olmasına rağmen rü$tüden pek fazla eksiği olmadığını dü$ünüyorum. |
Eğer bu sezon şampiyon olamazsak futbol şubesini kapatalım.Gerek görsel gerekse yazınsal medyada bize fazla yer ayrılmıyor.Git gide prestij kaybediyoruz.Bu sezon şampiyon olduk olduk,olamadık bu şube kapatılsın.Jimnastiğe önem verilsin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ßencede gercekten komık tuhaf sacma seyLer :D:D:D:D:D |
Adamı yiyip bitirenlere tek sözüm YAZIKLAR OLSUN! |
iyi iyi gayet başarılı .. |
kupa macındaki oynayışıyla beğenimi kazandı o maçta rüştünün yiyebileceği topları kurtardı ve cok hosuma gitti bence hakan daha sık oynatılmalı |
+hakan arıkan:) gerçekten hakan bugün anormal iyi oynadı mütişti sıfır hata ona şans verilse çok büyük işler yapıcak eminim galibiyette payı büyük:) |
Hakan hep çok iyiydi ama çoğu kişi bugün ne kadar iyi oynadığını daha da iyi anladı inşallah febe maçında da kalede Hakan olur:) |
Alıntı:
|
teşekkürler ve tebrikler hakan |
Hakan bugün çok çok iyiydi maşallah |
Alıntı:
|
Hakan iyiydi gerçekten, hakkını vermek lazım...Ama Allahtan rakibin santraforu da Umut'tu, başkası olsa bu kadar pozisyonu harcar mıydı, Hakan'ın üstüne nişanlar mıydı bilemiyorum... |
Rüştü Dönünce Hemen Kaleyi Devralır hakana Büyük Haksızlık |
kesinlikle katılıyorum ama rüştü kaleye geçmesin yaa sırf bu yüzden iyileşmesini istemiyorum:( |
Wolfsburg macında yaktı bizi ilk golde atlamadı topa ama bu macda macın yıldızıydı süper oynadı. |
rüştü ikinci kaleci olmalı hakan arıkan oley oley oley |
Arkadaslar bir macla yildiz yaratmayalim.Tamam bugun cok iyiydi.Ama Liverpool macinda da cok kotuydu.Sonucta vasat bir kaleci.Rustu ise sakatligi dolayisiyla hicbirzaman tam randiman veremeyecek.Gelecek sezon yeni bir Cordoba bulunmali. |
Hakan mı vasat:eek:inanmıyorum gerçekten sanki başka bir adamdan bahsediyoruz adamın futbol hayatını bir tek liverpool maçıyla değerlendirmeyin bence haksızlık oluyor. |
Alıntı:
Bjk ye geldikten sonra E.Saglam doneminde yedigi golleri ne cabuk unuttunuz.Enson Wolsburg macinda yedigi ilk golu klas bir kaleci cikartamazmiydi? Hepsi bir tarafa yakin gecmiste kalemizi koruyan Mrmic,Cordoba hatta Runje ile Hakan i kiyaslaman mumkun mu? Bana 1 maci kurtaran degil, sezon istikrari olan kaleci lazim. |
valla benim gördüğüm Hakan liverpool maçı öncesine kadar süper oynayan bir Hakan'dı doğrusu her zaman süper oynuyordu ama maalesef o maçtan sonra fatura Hakan'a kesildi ona daha çok şans verilse bütün maçları o kurtarır bundan en ufak bile şüphem yok yani Hakan'a bu kadar güveniyorum en azından da rüştüden kat ve kat iyi:) |
Hakan bugün çok iyidi.Ama sırf hakan bugun iyidi diye demiyorum ben ilk geldiği gunden itibaren hakanın türkiyedeki en iyi kalecisi olduğunu savundum daha haklı çıkmadım ama umut ışığı görmek güzel.Türk statüsünde oynayan daha iyi bir kaleci yok.Üstelik bir karara itiraz ettiğini bir çirkeflik yaptıgınıda görmedim efendi bir çocuk.:)Hep böle ol sevgili hakan bizi devşirme rüştünün eline koyma :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ayrica Bjk de oynuyorsan yaptigin her hatada tepkiye hazir olacaksin.Bu Turkiyenin buyuk takim gercegi.Psikolojisi zayifsa zaten ondan kaleci olamaz.Bjk kalesini koruyacak Turk kaleci yok. |
valla her hatada tepkiye hazır olacaksın diyorsun da nedense bugüne kadar rüştü hata yapınca ona bişi denmedi ama Hakan'a hep tepki gösterildi.Ayrıca liverpool la oynadığımız 2-1'lik maçta kalede Hakan yok muydu o zamanlar Hakan çok büyüksün süpersin diyordu herkes ama diğer liverpool maçından sonra sadece Hakan'a yüklenildi en çok da medya yüklendi neden?çünkü iyi bir futbolcu hemde Beşiktaş'ın ne yapacaklar tabikide karalama kampanyası başlatacaklar ama maalesef çoğu taraftarda medyanın bu karalama kampanyasına dahil olup kendi futbolcusunu yuhladı neyse ne diyelim geldi geçti olan oldu ileride göreceğiz ama Hakan çok iyi bir kaleci ileride çok iyi yerlere gelir:) |
Türkiye`de Saat: 18:04 . |