![]() |
tercübeli bir kaleci ama nerdeyse emekli olacak:D |
Rüştü bence hala iyi.Hakan girse kaleye kevgir oluruz. |
bence hala türkiyenin bir numarası |
eski formunu mumla aratıyor rüştü, bzn öyle hatalar yapıyorki insanı çileden çıkarıyor |
şerefsz rüştü sen kaleciyim die geçinme para hırsızı resmen!!!! nden liverpool macında sakatım die gecmedi kaleye nden metaliv macında sakatımdedi 3 gün sonraki macta oynadı bilıo hata yapacagını abi bize artık adam gibi toraman gibi yürekli futbolcular lazım böle boş kaleci deil yemn ederm hakan daha ii bu kovadan!!!!! |
rüştüde hata yoq kardeşim zevkler ve renler kimse kötülemesin rüştüye gelene kadar ne kötüler varrr onların öne alınmasıl lazım kurt avlamak için kuzu yollanmasss ...!!! |
eskidende sevmezdim şimdide sevmiyorum,pantersin kapıcan ya hemen bi çık topa atla:@nooldu_?gol:D:Dşu beter halimizde bile gülüyorum ya sinirlerimiz nekadar bozuk yani anlayın... |
Alıntı:
|
çok kötü goller yedi. Zaten yaşlandıda. Yeni kaliteli bir kalei almamız gerekior. |
Bence Rüştü Türkiye'nin en iyi kalecisi,denizli de yorumcuyken tartışmasız öyle demişti! |
hakan böyle giderse artık kulubeyi ısıtır ve jübilesini ister |
Rustu oynayana kadar Besiktas 1. kalecisidir kesinlikle!! Hakan iyi kaleci ama degajlari cok kotu ya bi ogrenemedi gitti!! Ileride Hakan 1. kaleci olur ve 2. kaleci olarak bence Kocaelispordaki Serdari almaliyiz!! |
rüştü'nün türk futbolundaki yerini ve kalitesini tartışmak oldukça gereksiz birşey..beşiktaş'ımda oynuyor olmasında mutluluk duyduğum oyunculardan..iyi de abilik yapıyor..mümkünse kendine iyi baksın..kaleye hakan geçmesin :D |
Rüştü son zamanlarda 2. baharını yaşıyor. Trabzonspor maçında sakatlanıp çıksada kuşkusuz maçın yıldızı RÜŞTÜydü |
Türk Kalecilerinin Gelmiş Geçmiş En iyisi ! |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:48 . |