![]() |
Sinirlendi herkes evet ama takdir edersiniz ki yorumunuz ile alakalı konular mevcut olduğundan daha fazla kalabalığa gerek yok. |
haklisiniz,pardon.sinirden neyaptigimi anlamadim |
Üstad Erhan dediğin oyuncu daha kaç yaşında ? Tabiiki hata yapacak..Rıdvan demişsin bir yorumunda sanki yaş olarak Erhan'dan farklı ve 10 senedir Beşiktaş'ın değişilmez sağ bekiymiş gibi .. Biraz bi sakin olsak..Topa bir bassak..Kafamızı gömdüğümüz o kumdan kaldırsak? Ne dersin? |
Alıntı:
|
Ne yapsın millet guti karizma derkeeeen her şeyin kusursuz gitmesi gerekiyormuş gibi bir düşünce oluştu. Son olarak yönetim istifa:D |
Kesinlikle katılıyorum konuyu açan arkadaşa... gençmiş , hata yapacakmış , tecrübe kazanacakmış vs.. bunlar palavra , bu adam kabiliyetsiz kardeşim yeteneksiz .. iki adım önüne pas atamamanın tecrübeyle ne alakası var ? gerçekten doğru soru ,Beşiktaş gibi büyük takımda işi ne ? Necip 'de genç , Nihat'da gençti , Arda'da iki yıl önce gençti Emre Belözoğl^'da genç yaşta oynadı hatırlayanlar bilir Gordon Milne ilk oynattığında Sergen'de gençti !!! bu saydıklarımın hepsi ilk maçlarından itibaren gösteridler kumaşlarını Gençlikle tecrübeyle alakası yok , bu kadar kazma bir adamı bu kadar çıtta yükselmişken görmek istemiyor insan bu takımda... |
aynen katılıyorum,genc miş iyi niyetliymiş felan bunlar hep hikaye,sergen 17 yaşındaydı ilk maçına cıkmıştı konyaya 2 gol attı o maçta, ee sergen di ama, birde Mutlu vardı sol bek,genç Mutlu dediler bir kez piştigini göremedim,bir kere adam gibi macını hatırlamıyorum gibi,bir kez gol atmıştı 10 sene ye yakın oynadı erhanda böyle arkadaşım,iyi niyetli tamam da bizde yani her iyi niyetli olanı oynatacaksak..neyse saygılar |
Erhan futbol oynamak isteyebilir, futbolu çok sevebilir, erhan iyi bir okey dördüncüsüde olabilir, iyi yemek de yapabilir, mahallenin en sevilen adamı da olabilir, beşiktaşımızıda çok sevebilir, iyi niyetli de olabilir, olabilir, olabilir...Birçok şey olabilir ancak Erhan asla yetenekli bir futbolcu olamaz, çünkü yetenekli doğarsın, bu yeteneksizliğe olabilecek en son şey oluyor erhan BJK de nerdeyse her maç 11 de |
Erhan Güven 29 yaşının içinde olan bi oyuncudur.. Genç fln değildir taktir edersinz ki :) |
Ya Kiralık verilmeli.Ya da Gönderilmeli. Rıdvan'ın Daha iyi olduğunu düşünüyorum. |
Türkiye`de Saat: 13:17 . |