![]() |
Ismail Köybaşı #3 http://www.gaziantepspor.org.tr/yone...il_koybasi.jpg İsmail Köybaşı, futbola İskenderun’un altyapısında başladı bir yıl sonra İskenderun Kartalspor 2 yıl sonrada Gaziantepspor alt yapısına amatör transferi gerçekleşti. Sol bek olarak görev yapan genç isim 2007-2008 sezonunun son maçında profesyonel yapılarak İstanbul BBSK maçında ilk 11 başlayıp profesyonel hayatına ilk adımını attı. 2008-2009 sezonunda, Gaziantepspor ve Genç Milli Takımlar yeni bir sol bek kazanmış olup geleceğe ışık saçmaktadır. 4 Haziran 2009 tarihinde Fıtık ameliyatı olmuştu 24 Haziran 2009 tarihinde BEŞİKTAŞ ile 3 yıllığa anlaşmıştır.BEŞİKTAŞ İsmail Köybaşı için para artı bir futbolcu verecektir. BEŞİKTAŞ'ımızın Yeni Transferi ile iLgili Yorumlarınızı Bu Başlık Altında Paylaşabilirsiniz.. |
bombalar başlıyor hadi bakalım varan 1 ismail 2 gelsin 2 :D |
Sonunda geldi ya. Beşiktaşımıza hayırlı uğurlu olsun |
hayırlı olsun beşiktaşa gelmesini çok istediğim bir oyuncuydu |
Taraftar olarak alınmasını istediğimiz oyuncuların başında İsmail geliyordu, yönetimimiz bu transferi bitirerek bizi sevindirdi...Başarılı olacaktır İsmail, umarım uzun yıllar kulübümüze hizmet eder...Hayırlısı olsun... |
Cok istedim acayip Mutluyum ismail'in Beşiktaşımıza Kazandırılmasına hayırlı olsun |
5 yıllık imza atsın. Taraftarımız da gereken sabrı göstersin. En ufak hatasında burun kıvırıp bu muydu dememek destek olmak lazım. İsmail Beşiktaşımıza hayırlı olsun. İnşallah İbrahim Toraman gibi Deli gibi uzun yıllar kalır takımda. |
bonservisine verdiğimiz parayı fazla bulmakla beraber iyi bir transfere imza atıldığını düşünüyorum. keşke murat ceylan ve sezer öztürkte alınsa da takımın yaş ortalaması ve dinamizmi arttırılsa...bu arada ismail ve murat ceylanın beşiktaşlı olmaları da tribünlerin sevgisini katmerler (bkz. aşağıdaki link:sol tarafta oturan ismail arkasındaki de murat) http://img514.imageshack.us/img514/2...prllrcmpc5.jpg |
en cok istediğim oyuncuydu türkiyeden kendi gibi oynarsa deli ibo gibi efsane olur bizde inş. |
gelmesne çok sevndm inş uzun yıllar hizmet eder beşktaşa |
6.5 milyon euro + serdar kurtuluş + bir oyuncu değer mi bu adam için? |
böyle gençler takıma geldikçe içim kıpır kıpır oluyor yaşı geçmişi eğitmek zordur misali ama inşallah bu veletlerin sonu da kurtuluşa, özkana, erkana benzemesin |
bence bizim icin bu sezon yilin transferidir ama bonservis paralari inanilmaz bence birde murat ceylani alabilsek mukemmel olacak |
Transfer çok yerinde ve iyi fakat unutmamak lazımki parayı çöpte bulmuyoruz...Bence caner daha yararlı olur ve daha ucuz hemde yaşlı değil,ama olanla-ölene karışılmaz...Onun için hayırlı olsun diyorum...Ama unutmayalım 6 milyon+Serdar Kurtuluş+2 futbolcu daha biraz değil çok fazla...Şu anda Dünyanın en iyi bekleri arasındaki oyuncuların bonservisi bile bu parayı bulmuyor...Mesela Drenthe 5 milyon,biraz kulübümüzüde düşünmek gerekir...Neyse hayırlı olsun çok iyi transfer ama değerinden fazla inşallah boşe gitmez... |
hızlı orta yapabilen şut çekebilen kıvrak bir sol bek antebin en büyük çıkışyapan oyuncusu tabata'tadan bile fazla çıkış yaptı |
bilmiyorm ama değiceğini sanmıyorum umarım değer (lafım serdar kurtuluşun gitmesine değil paralara :D) umarım düzgün oynar |
Çok iyi transfer oldu bence yılın transferi olucaktır. |
Bugünkü Lyon macinda Ismail bence cok güzel oynadi iyi transfer belki cok para verildi ama uzun zaman hizmet edebilir |
bencede cok iyi bir transfer Ismail Köybasi'nin takimimiza cok yarari olacagini düsünüyorum ;) Deli Ibo'nun veliahti :D |
1 sene sonra kapının önüne konulur, defansif sıfır ,sağlam sağ kanat oyuncuları bunu rezil eder... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Daha yasi 19 yasinda ve simdiden her konuda elistiriliyor...Defansif yönü pek iyi degil evet ama sanki senelerdir sol bek oynuyordu daha 1-2 sene oldu sol beke yerlerstirdiler..Daha zamana ihtiyaci var ama Deliye görmekden daha iyidir..:p |
ßence dun gayet ıyıydı ßıraz ıLerıye gıtmekten korkuyo gıßı onu da zamanLa asar daha 19 yasında ;) |
Log In | Facebook ismail Köybaşı'nın facebook hayran sayfası bence gelecek için çok sağlam bir oyuncu ismail göreceksiniz o paranın hakkını verecektir.. |
kendisinden beklediğim patlamayı bir türlü yapamadı hala.sol bekin zor yetiştiği ülkemizde en azından milli takımdaki formayı kapmasını gerektiğini düşünüyorum.hali hazırda yeni hoca da geliyor. |
güzel güzel beşiktaş 2 sene sonra faydalanır. |
Yaşadığı ciddi sakatlıklara rağmen isteği ve direncinden hiçbirşey kaybetmedi. Yılmadan,usanmadan çalıştı ve şu sıra hiç alışık olmadığı mevki olmasına rağmen ( biraz da zaruretten ) sağ bek mevkiinde takımda yer buluyor. |
Türkiye`de Saat: 08:11 . |