![]() |
Nihat Kahveci Türkiye Kariyeri Arabanspor kulübünde futbola başladı. 1997/1998 sezonunda Beşiktaş Jimnastik Kulübü'da başlayan gençleştirme operasyonu yapan teknik direktör John Benjamin Toshack onu P.A.F. Takıma daha sonrada A takıma aldı.9 Kasım1997'de oynanan Bursaspor-Beşiktaş süper lig maçında, ilk kez Beşiktaş formasıyla bir resmi karşılaşmaya çıktı. Güçlü sağ ayağı, uzaktan şut atma yeteneği ve süratiyle kısa sürede Beşiktaş'ın vazgeçilmez oyuncusu oldu. 2001-2002 sezonuna kadar oynadığı 6 sezonda Beşiktaş'da 144 lig maçı oynadı ve 65 gol attı. Bu dönemde İspanya'da oynayacağı mevkinin aksine, genel olarak sağ kanat oyuncusu olarak görev aldı. 25 Haziran2009 tarihinde Beşiktaş ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayarak, futbola başladığı kulübe dönmüştür. http://img92.imageshack.us/img92/393...kahvecifq0.jpg İspanya Kariyeri 2002 yılının Ocak ayında, eski teknik direktörü Toshack tarafından, İspanya La Liga takımı Real Sociedad'a 12,54 Milyon Euro karşılığında transfer edildi. İlk sezon kadroya girme imkânı bulamamasına rağmen sonraki senelerde forvet pozisyonunda forma giydi. 2004 yılında İspanya'da yılın futbolcusu seçildi.2004-2005 sezonun ortasında ciddi bir sakatlık geçirerek sakatlanarak sezonu kapandı. Sakatlanana kadar son 3 sezonda Ronaldo ile birlikte La Liga'da en çok gol atan (50 üzeri) iki oyuncudan biri olma başarısını gösterdi. Sociedad'da geçirdiği 4.5 yıldan sonra, 2006'da sözleşmesi bitince Villareal'e bonservis ödenmeden transfer oldu. Villareal'de ağır bir sakatlık yaşadı ve bir yıl kadar sahalardan uzak kaldı. http://www.tfutbol.com/oyuncu/nihat_kahveci.jpghttp://bp1.blogger.com/_8WQ0pIhjMmg/...tKahveci15.jpg Milli Takım Kariyeri http://1.bp.blogspot.com/_CEEFb57EFz...re_508741a.jpg 15 Haziran2008 tarihinde TürkiyeÇek Cumhuriyeti'ne karşı oynadığı grup maçında 2 dakika içerisinde 2 gol atmış ve UEFA tarafından maçın adamı seçilmiştir. Ayrıca Çek Cumhuriyeti 'ne attığı galibiyet golü de UEFA tarafından turnuvanın en iyi 10 golünden biri seçilmiştir. Ayrıca 2003 yılında Fransa'da düzenlenen FIFA Konfederasyon Kupası kadrosunda yer almasına rağmen sakatlığı sebebiyle hiç bir maçta görev almamıştır. Geçmişten Bir Video : Nihat Kahveci'nin Antalya'ya İkinci Golü - 1903Tube - Beşiktaş Videoları Yeni Transferimiz Nihat ile İlgili yorumlarınızı Bu Başlık Altında Yapabilirsiniz.. |
Hayırlı olsun. |
HayırLı olsun.. (: |
yuvasına hoşgeldi :) |
Arda ve Hamit'len birlikte Milli takımın çok önemli bir oyuncusu...En iyi 3 türkten biri bence...Hem de bizim evladımız, bu forma için her şeyi yapacak bir oyuncu, önemli işler yapacaktır bizde buna inanıyorum...Sakatlık sorunu falan yaşamaz umarım da golleriylen, asistleriylen anılır hep... |
hosgeldin yuvana nihat (: |
Valla Nihat imzayı attığı an çok mutlu olacğaım.Menajerinin açıklamasını duydum,telaşlandım ama sorun olmadığını biliyorum. Zaten ilk iş formasını almak olacak.Bobo-Nihat ikilisini düşünmek bile istemiyorum.Fırtına geliyor.Bu sene Gol kralığına her zamankinden daha yakınız.:) |
çoq swindim yaff |
En sevdiğim futbolculardan. |
real sociedadla şampiyonlar ligi 2.tur villareal ile şampiyonlar ligi çyrek final ve yarı final yaşamış la ligada 76 gol atmış türkiyenin tek dünya yıldızı |
Takıma katılması çok iyi oldu gerçekten bu sezon baya bi yüksekten uçucaz gibi geliyo bana, oynadığımız futbol seyir zevki veriyo. |
eskı formunu yakalarsa ve sureklı 11 de oynarsa turkıye de acık ara gol kralı olur...adam uzaktan kaleyı gorunce gomuyo,frıkıklerden gomuyo,zaten bızım lıgde kalecıler de curuk,nıhat cok gol atar turkıyede yeter kı formunu yakalasın... |
tabata çayları atıcak , nihat demlicek :) |
dun ızLedıgım kadarıyLa kudurttu ßenı umarım hep ßoLE oLmaz :S |
Nihat İnsallah gollerinle costurursun bizi |
nihatı gerçekten çok swiorum inş.eski formunu yakalar gollerini atar we bizi coşturur :D |
Yuvana Hoşgeldinnn |
Adam Villareal de forma giyemiyoo !!! İlk 11 i geçtmm 18 e giremio !!!! Bizimkiler de tutturmuş nihat kahvecii !!!!!! Hangi mçı kazandk ki onlaaa he bi kşi sölesnn !!! Antalya maçndaa çktıı 2 gol attk !!!! |
Bizde oynayan Nihat mi gercekten ?? |
Alıntı:
|
alındığında en çok ben karşı çıkmıştım bu transfere çünkü Nihatın toplam maliyeti 32 trilyon ve 32 trilyona avrupadan gerçekten bir yıldız alınabilirdi işi bitmiş sakat nihatın yerine. Ve ne kötü ki ben şimdi haklı çıkıyorum. |
Alıntı:
Kime göre ve neye göre haklısın ? Ynalış yerde oynatıldığı için mi haklısın yoksa, Sezon başı hazırlık kampı yaşamamış,Milli takımdaki hobit kondüsyoner yüzünden gecen sene yanlızca 2 maç oynamış nihat için mi haklısın ? Dur bakalım , Bu köprüden daha çok sular akar.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Gecen sene avrupa şampiyonasındaki, kondüsyoner 34 haftalık lig maratonunda cıkmış takım oyunuclarına, 1 sezonluk kondusyonu yeniden yükledi.. Kac günde ortalama 10 günde.. 1 ay boyunca milli takım hep kondüsyon sayesinde son dk golleri buldu.. Malum nihatta Milli takımda oynadı banko. O kondüsyonu yiyen futbolcuların alayı gecen sezonu sakat gecirdi.. Hamitten, Ardaya. Nihattan semihe kadar.. Gelelim nihatın mevkisine.. ben 7 hafta lig 2 tane Ş.L maçlarında henüz yerinde oynadığını göremedim.. Nihat tek forvet oynamaz.. Ya kovacevic misali yanına Batuhanı vericeksin yada Sağ kanada cekip sociedada transfer yaptığı gibi oynatcaksın.. Yada Milli takımda semihin arkasına koyup cek cumhuriyeti macını cevirdiği gibi maç cevirmesini bekliceksin? Ama bun ları yaparken sezon başı kampı yediğinide unutmıcaksın ;) |
nihat'ın işi de kredisi de bitmemiştir... |
Alıntı:
|
Hayal kırıklığı.. |
Alıntı:
|
Nihat Yuhalandı Büyük umutlarla sezon başında yuvasına dönen Nihat Kahveci, Beşiktaş taraftarının gözünden düştü. Diyarbakırspor maçında oyunda kaldığı süre içinde çok net bir gol pozisyonunu değerlendiremeyen ve oyunun genelinde etkili olamayan milli futbolcu, 72. dakikada yerini Ekrem'e bırakırken, taraftarlarca yuhalandı. Bana göre Nihat ve Tabata yılın bidon transferleri.Ancak Nihat ve Tabata'nın bir suçu yok suç bunları transfer ederek göz boyamaya çalışan yönetim ve başkanındır.Bunların yerine 2 tane ismi duyulmamış kamerunlu oyuncu alsak daha yararlı olurdu.. |
bastan almıcaktık ah demıroren ah..! |
Ne Kadar Nihat Ve Tabata'nın İyi Niyetle Ellerinden Geleni Yapmaya Çalıştıklarını Bilsemde Ama Nihat'ın Bu Kadar Egoist Bencil Oynaması Beni Çıldırtıyor .. |
Bugün ayaklar altına aldığınız Nihat yarın çıkıp maçlar kazandırdığında hangi yüzle cevap yazıp omuzlarda taşıyacaksınız merak ediyorum... |
Aldigin paralar HARAM ZIGGIM olsun sana !! |
ayagının ayarı kaçmış ... |
bu maçta kendini düzelttiğini fark ettim. |
Nihat a laf yok.. ;) |
http://img168.imageshack.us/img168/9025/medyaj.jpg Doğacak çocuğunun mutluluğunu 2 gole sığdırma Beşiktaşı sırtla be nihat.. |
nihat herkezi utandirmaya geliyor bekleyin ;) |
Beşiktaş'ın Çocuğu dediğimiz Nihat .. Performansıyla ilgili ciddi olarak düşünmeli artık .. Geldiği günden beri 40 maç oynamış oyuncu için ben uyum süreci,alışamadı,sakatlık belası gibi bahaneleri kabul edemeyeceğim.. Ailevi nedenlerden kaynaklı mı sıkıntısı vardır yoksa başka bir neden midir bence bunun üzerinde durulması gerek.Sonucta Nihat artık bir İsmail Köybaşı,Necip gibi bir oyuncu değil. Belli şeyleri aşmış bir profesyonel. Buna göre davranmalı bence.. |
Türkiye`de Saat: 00:31 . |