![]() |
insallah basarili olur besiktasimizda (: |
Ferrari kesin geldi.Umarım Zapotocny bonservisi ile satılmaz.Kiralanabilir.Manisaspor idealdir. |
zapo genelde çok iyidi ama büyük maçlarda çok kötü oynuyordu sivok'un aksine bu oyuncu müthiş tecrübesiyle beşiktaşa çok şey katar zaten ş.liginde 3.torbadan katılcaz arkadaşlar allahın izniyle bu sefer gruplardan çıkarız |
zapo kasımpaşada!!! |
Ferrari'ye güveniyorum, Genoadaki performansını burda da sergileyecektir, istikrarını sürdürecektir... Yeni bir ikili de doğabilir, Sivok-Ferrari başımızı fazla ağrıtmaz gibime geliyor... |
Daha kalitelisini isterdim açıkcası.. İnşallah mahçup etmez.. |
umarım adı gibi hızLı ve süperdir :) |
Tam bi stoper soğuk kanlı ve tecrübesiyle toparlıyo defansı uyum sağladıkça dahada başarılı olucaktır yerinde bi transfer olduğunu düşünüyorum. |
Bence Zapo yeni sezona cok iyi hazirlanacakdi ve herkezi mahcup edecekdi iyi ve kaliteli bir futbolcu Trabzon macinda kalitesini ve neler yapabilecegini gösterdi,yeni sezon hazirliklarini bekleyip öyle karar vermeleri gerekirdi,InsAllah Ferrari hayirli olur onu aratmaz,Besiktasimizin icin hayirlisi neyse o olsun |
valla her mac biraz daha korkmaya basladim ben bu ferrariden allah sonunu hayretsin su ana kadar ızledigim ferrari zapodan 5 gomlek falan daha kotu ferrari buysa zapoya yazik olacak |
Türkiye`de Saat: 21:59 . |