![]() |
tabata 23 gol atmıştır viki hariç tüm kaynaklar bunu göstermektedir.bu bilinsin |
Bencede tabata yetenikli bir oyuncu işallah bu sezon iyi bir dönem geçirecek |
hoşgeldin tabata, hayrlı olursn inş. Beşiktaşımıza :) |
şampiyonlar liginde 8 yememek için 8 milyon avroluk bir transfer yapmak gerekiyordu yönetim bunu buldu pazarlık bile etmeden 8 milyon avroya bunu aldı en azından para türkiyede kaldı sevindirici tarafı bu hep avrupayı zengin etmeyelim shildenfeld,higuen zapotocnyde de çok kazık yedik bu en azında idare eder onlara bakarak bu transfer yönetimin şimdiye kadar yapmış oldugu transferler içinde holoskodan sonra en iyisi bence en azından fener forması giymemiş birini alıyorlar sevindirici değilmi :) bence forma numarasıda 8 olmalı ...... |
bu medyanın bı oyunu aslında habıre tabata hakkında konusulabılıcek yazılar haberler cıkartıyolar buda futbolcuyu oldukca fazla etkılıyecektır spor sayfalarında habıre tabata okadar edermı,tabata faydalı olabılırmı,besıktas ne yapmaya calısıyor gıbı haberler var bu haberler hem besıktası hemde futbolcuyu oldukca etkılıyecektır futbolcu baskı altında kalıcak oynamak ıstedıgı futbolu bıle oynayamıycak acaba solemı yapsam bolemı yapsam derken işler arap sacına donmez ınsallah bu medya 5enerlimi nedir |
inşallah hayırlı olur:) |
8 milyon eu yazıkk başkan yazıkk kafanın yerinde olmaması lazım bu paranın verilebilmesi için !!!!!!!! |
hoşgeldin tabata ;) |
inş faydalı olur |
kralsın tsubasa |
Tabata'dan çok beklentilerimm var Adamın parası yüksek miktarda ama bu adam bu paraya değer inşallah gs maçında gol atar |
Alıntı:
|
ne olursa olsun sahip çıkılması lazım bence faydalı olur |
mhmt 48 denen futboldan anlamayan marka düşkünü ergen senin gibilerin yeri GAY-se forumdur , burası değil . |
Beşiktaşımız için hayırlı ugurlu olsun |
Herkeze İyi Günler İyi Forumlar .... |
arkadaşlar tabata sıradan bi oyuncu değil.öyle olsaydı daha geçen sezonun ilk maçında yanılmıyorsam fb maçıydı o maçta bu oyuncu hakkında herkes süper bi oyuncuymuş yorumları yapıyordu.Kaldı ki ben japon oyuncuları pek sevmem ama bu gerçekten kaliteli bi isim böyle bir konuyu gündeme getirdiği için arkadaşa teşekkürlerimi sunarım... |
4 yılda degıl 1 senede odenecek bonservısı bı kısmı verıldı bı kısım hazıran 2010 son kısım da ekım 2010;) iyi oyuncu ondan kuskumuz yok ama neden bu oyuncu 10 senede 15 takım değiştirdi bu da kafada soru işareti bırakıyor ayrıca sen ne kadar hayranı olsanda 8 mılyon euro cok tabı bu benım dusuncem:) |
Alıntı:
|
Konu Birleştirildi. |
Alıntı:
|
bazılarına göre santosta efsane süper oyuncu elanodan daha iyi kimilerine göre vasat bir oyuncu fiyatı alınış zamanına göre bence hayal kırıklığı sene başında alınsa bukadar gürültü yapmazdı birde ödenen para tabiki ama bana soracak olursanız iyibir oyuncu olması olmamasından iyidir ama bu takıma ricardinho da geldi efsane diye ama tamamen hayal kırıklığı oldu bence alınan oyuncunun ülkesi dışımdada bir başarısı olmalı tabatanın antep kariyerini başarı olarak görürseniz çok kötü transfer değil ama sizlerin isteği ismide belirli bir düzeyde marka transferse oda çok kolaydeğil umarım tabata oyunu ve takıma katacağıkatkıyla kendisibir marka olur frikikleriyle markaolacağı bence kesin gerisini görecez |
seni besiktasa satin alanin.. sana kendi parasiymis gibi verenin. senden hayir bekleyenin. nediyim yaaa cildiriyorum bu adami ilk onbirde görmeye yok böyle bisey yaaa.. yürüyen adam oynasaydi simdiye kadar üc mac garantiydi yaaa. |
8 milyon euro verdk, yıldız diye bu adamı getirdik, yazıklar olsun demirören.. |
beş para etmez bi oyuncu anca küçük takımlarda oynar bızde 8 mılyon euro verırız başkanın transfer anlayısı bu medya şişirdi herkes şişirdi balon gibi ama bılmezlerkı havası olmayan bı balon bu tabata |
En başından beri söylüyorum Tabata ülkemizde oynayabileceği en üst düzey takımda oynuyordu zaten o da G.antepti. O formayı tabatanın sırtında görünce içim acıyor be. Bi o değil içimi acıtan nobrenin, finkin, erhan güvenin, İ.kaşın, serdar özkanın o kutsal formayı giymeleri içimi acıtıyor. Heyy be kimlere kalmışız.... |
Rodrigo TABATA Fan Sitesi açın videolarını izleyin . tabata bu ligdeki en iyi futbolcudur . onun bizde olması büyük şanstır .. yıldızımıza sahip çıkalım . tabata santosta kaptanken elano yedek idi . |
Alıntı:
Ayrıca tabata 27 yaşına kadar brezilya 2. liginde oynamıs, bütün transferlerini 2 ligte yapmıştır.. Santos 2004'te şampiyon olduktan sonra önce robinho sonra diego en sonunda'da alex(chelsea) kaybettiler.. daha sonra tabatayı aldılar, 1 sezon sonra 800 bin € g.antep aldı.. ;) |
vala ben gözümle şahit olmadım internette birileri yazmıştı sora araştırdım vikide öyle dediği için burayada yazdım . |
Tabata 3.-4. sınıf bir oyuncudur. Oynayabileceği en üst düzey takımda zaten oynuyordu o da Gaziantepti. Ancak tv den izleyebileceği M.Uniteda karşı da forma giydi artık torunlarına filan anlatır hayatımda bir kez M.unitede karşı forma giydim filan diye |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tabatanın geldiği sene , Shaktara gitti elano ;) |
Alıntı:
Ben hayır bekliyorum ondan.Karşı fikirlerede saygı lütfen. |
tamam kusura bakmayın nerden bileyim vikinin yanlış yazacağını .. ama kalite farkı sahadada belli oluyor .. o başka :) bi elanoya bakın bi tabataya elano sürünürken tabata ilk 90 dakkasında takımın yıldızı oluyor . |
Alıntı:
bundan önceki maçlarda nerdeydi ? O yuzden elano ve tabatayo ayır.. Ve tabata 2 ligte oynarken elano ingilterede oynuyordu ;) |
alihantalasci ile sakın tabata hakkında tartışmaya girmeyin adam tabatayı benzama ile kıyasladı ve ondan daha iyi dedi ... |
yuh artık :D oyle bişey demedim dediysemde halt etmişim . ama şöyle bir şey hatırlıyorum 2. 3. sınıf futbolcu yoktur ! yıldız ve normal futbolcu vardır dedim . yıldızların alt sınırı benzema gibilerden başlar messilere kadar çıkar normallerinde alt sınırı elano gibilerden başlar tabata gibilere kadar çıkar . |
Alıntı:
MESSİYİ KALEYE KOY ODA OYNAYAMAZ !!! ILK DEFA MEVKISINDE OYNADI ADAM BOŞ BOŞ KONUŞMA . |
ya bu tabata kim ya?! brezilyada bunun gibi binlercesi var! tutturmuşsun tabata da tabata! TSUBASA BU DURDURAMAZSIN TERAZI DENGI TUTTURAMAZSIN NERDEN GELDIGINI DUYAMAZSIN UGRASMA TOZ KONDURAMAZSIN ! maşallah adamı öve öve bitirememişsin! utanmasan dünyanın en iyi futbolcusu ilan edeceksin! ben artık senin antepten para aldığına kanaat getirdim! çünkü bir futbolcu böyle körü körüne savunulmaz! tabatanın akrabasımısın yoksa ibrahim kızıl mısın? yok efendim santos ta pelenin takımında oynamış! o çok iyiymiş! adam 27 küsür yaşında ve ilk avrupa deneyimini antepte yaşadı! dikkatini çekerim 27 yaşında ve antepte! bu adam senin anlattığın gibi olağanüstü bir yetenek olsaydı 27 küsür yaşına kadar brezilyada sürünmezdi! barça m.united lyon gibi alt yapısı güçlü takımlar tabata yı gençken kadrolarına katarlardı! bırak artık şu saçma sapan tabata sempatizanlığını! tabata transferini desteklemek yönetimin hatasını desteklemektir! bir başka konuda da söylemiştim! yönetime yanlışlarını göstermek için önümüzdeki sezon kombine almamaya davet ediyorum! |
Alıntı:
2-Tabata hakkında düşüncelerimi yazdım.Beğenirsin yada beğenmezsin, işine gelmezse alıntı yapmasın. 3-Messi ve Kaleci örneğin çok abest olmuş, bu örneği veren adamla zaten benim futbol adına konuşcak birseyim yoktur.. Hadi selametle ;) |
Türkiye`de Saat: 23:31 . |