![]() |
abi inanılmaz top tekniği var haha müthiş bişey oldu bunu almamız . |
Konu açılmıştı beyler ;) , konuda paylaşılsaydı keşke |
o konuyla bu konu farklı burda ben daha geniş bilgi verdim santosta yaptıkları niçin satıldığı vs vs .. orda direk transfer haberi var , saygılar |
hatalı transferdir... takımın ne 10 numaraya nede 10,5 numaraya ihtiyacı wardı. tello serbest oynayarak 10,5 numara diye tanımladığı rolü hayli hayli yapıyodu. bize sol açık lazımdı. |
gs maçında oynayabilecek mi? Kırmızı kart durumu nedir arkadaşlar, bilen söyleyebilir mi? |
Hayirli olsun oda artik Besiktas'in bir oyuncusudur insallah takimimiza cok katkisi olur.. |
Alıntı:
|
bence bu sezonun genelinde başarılı olacaktır,hatta cl de bile takımın önemli bir parçası olacaktır.hoşgeldin tabata.tepkimiz tabatanın yeteneklerine değil sadece avrupada adı duyulmuş bir yıldızı takımda görmek istememiz yüzünden |
ne olursa olsun ...iyidir kötüdür diye takmıyorum ....tek taktığım bu demirören türkiye'yi çalkalayacak transfer yapacağım demedi mi? bu mudur? evet tüm gs ve fb lile kalçadan çalkalayaral gülüyorlar halimize....Allahım şov yapsın bu adam ve takım utandır...şerfs......leri |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:09 . |