![]() |
bana delgado gibi elimizde patlar gibi geliyor, hayirlisi artik |
tıraş etme ne olur parayı bastır seninde olur ( Tabatayı kıskanan fb gs ve yandaş basına ) |
Herkes I$e Yaramaz Felan Filan Konu$uyor, Biraz Yapici Olalim.. Yikici Olmayalim.. Belki Büyük Transferler Yapamadik, Ama Böylesi Daha Hayirli Olur Belki Bizim Icin.. Ilerleyen Haftalarda In$allah.. Ho$geldin Tabata :) |
Alıntı:
|
zararlı bir transfer yaptık.keşke işe yarasa |
iyi oldu iyiiii. |
Alıntı:
"19 Kasım 1980′de dünyaya gelen Japon asıllı Brezilyalı Rodrigo Barbosa Tabata, futbol hayatına 1999 yılında Paulista’da başladı. 2000 yılında Sao Bento’ya transfer olan Tabata, burada geçirdiği 1 yıldan sonra Santo Andre’ye imza attı. 2002 yılında Treze’ye geçen yıldız futbolcu daha sonra America-RN takımında forma giydi. Bu kulüpte oynadığı 5 maçta 2 gol atan Tabata aynı yıl içinde Campinense-PB takımına gelerek 18 maçta 5 kez fileleri havalandırarak göz doldurdu. Birçok takımda forma giyen Tabata 2004-2005 sezonunda Goias’a transfer olarak 75 maçta 18 gol attı. 2006 yılında Brezilya’nın köklü kulüplerinden Santos’a gelen Tabata, oynadığı 137 maçta 23 gol kaydederek taraftarların sevgisini kazandı." |
kardeşim o başlık kitli bi kere yani editörler tarafından yazılmış türk vikiside öyle ve başlık kitli değiştirilemiyor yani brezilya kaynaklarıda bunu diyor . ben kendimde biliyorum 23 gol olamaz adam her maç nerdeyse atıyordu . |
Gaziantepin resmi sitesi dahil yerli,yabancı bütün kaynaklar bunu söylüyor ama bir tek vikipedi bu şekilde yazıyor.Bizde vikipediye inanıyoruz......Peki..... |
alihantalasci arkadaşım kendini Tabata'nın avukatı olarak falan mı görüyorsun ? sürekli bir çatışma içindesin bırak isteyen istediği yorumu yapsın. Sen kendi yorumunu yap ayrıca sürekli link koyma ve büyük harfle yorum yazma !!! |
Türkiye`de Saat: 18:10 . |