![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tabatanın geldiği sene , Shaktara gitti elano ;) |
Alıntı:
Ben hayır bekliyorum ondan.Karşı fikirlerede saygı lütfen. |
tamam kusura bakmayın nerden bileyim vikinin yanlış yazacağını .. ama kalite farkı sahadada belli oluyor .. o başka :) bi elanoya bakın bi tabataya elano sürünürken tabata ilk 90 dakkasında takımın yıldızı oluyor . |
Alıntı:
bundan önceki maçlarda nerdeydi ? O yuzden elano ve tabatayo ayır.. Ve tabata 2 ligte oynarken elano ingilterede oynuyordu ;) |
alihantalasci ile sakın tabata hakkında tartışmaya girmeyin adam tabatayı benzama ile kıyasladı ve ondan daha iyi dedi ... |
yuh artık :D oyle bişey demedim dediysemde halt etmişim . ama şöyle bir şey hatırlıyorum 2. 3. sınıf futbolcu yoktur ! yıldız ve normal futbolcu vardır dedim . yıldızların alt sınırı benzema gibilerden başlar messilere kadar çıkar normallerinde alt sınırı elano gibilerden başlar tabata gibilere kadar çıkar . |
Alıntı:
MESSİYİ KALEYE KOY ODA OYNAYAMAZ !!! ILK DEFA MEVKISINDE OYNADI ADAM BOŞ BOŞ KONUŞMA . |
ya bu tabata kim ya?! brezilyada bunun gibi binlercesi var! tutturmuşsun tabata da tabata! TSUBASA BU DURDURAMAZSIN TERAZI DENGI TUTTURAMAZSIN NERDEN GELDIGINI DUYAMAZSIN UGRASMA TOZ KONDURAMAZSIN ! maşallah adamı öve öve bitirememişsin! utanmasan dünyanın en iyi futbolcusu ilan edeceksin! ben artık senin antepten para aldığına kanaat getirdim! çünkü bir futbolcu böyle körü körüne savunulmaz! tabatanın akrabasımısın yoksa ibrahim kızıl mısın? yok efendim santos ta pelenin takımında oynamış! o çok iyiymiş! adam 27 küsür yaşında ve ilk avrupa deneyimini antepte yaşadı! dikkatini çekerim 27 yaşında ve antepte! bu adam senin anlattığın gibi olağanüstü bir yetenek olsaydı 27 küsür yaşına kadar brezilyada sürünmezdi! barça m.united lyon gibi alt yapısı güçlü takımlar tabata yı gençken kadrolarına katarlardı! bırak artık şu saçma sapan tabata sempatizanlığını! tabata transferini desteklemek yönetimin hatasını desteklemektir! bir başka konuda da söylemiştim! yönetime yanlışlarını göstermek için önümüzdeki sezon kombine almamaya davet ediyorum! |
Alıntı:
2-Tabata hakkında düşüncelerimi yazdım.Beğenirsin yada beğenmezsin, işine gelmezse alıntı yapmasın. 3-Messi ve Kaleci örneğin çok abest olmuş, bu örneği veren adamla zaten benim futbol adına konuşcak birseyim yoktur.. Hadi selametle ;) |
Türkiye`de Saat: 20:25 . |