![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BEŞİKTAŞLİ OLMANİN YOK Bİ TARİFİ YOK BOYLE Bİ AŞK FARKİMİZLA TARZİMİZLA HERŞEYİMİZLE ORTADAYİZ AŞİĞİM SANA DOYAMİYORUM NEDE GÜZELSİN BAKAMİYORUM SENİ SEWMEYE KİYAMİYORUM BUNE BÜYÜK AŞK ŞANLİ BEŞİKTAŞ ÇARŞİ KONYA ULAN !!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu çarşikonya tarafından (05-12-2007 Saat 18:12 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kafa tutmak , her yerde kndını bllı etmek ( durusyla dvranısıyla) , ve HER ZMAN dık durmak yensenkte yenılskte .... en önmlısI SEVINMEK ICIN SEVMEMEK... tabı tarf edılemez ama ICIMDEKILERI DISA VURAMIOM cok ayrı 1 sey ... vurma şansını .... bursa valısı ızın vermedı ... bu sene gıdemıoz bursa da olmamıza ragmen maça bu sene olmadı seneye oda olmadı öteki seneyee şunu UNUTMASINLAR ;; ALLAH affeder ÇARŞI affetmezzz...
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | beşiktaşlılık turklugu anlatır armamızdakı turk bayragı herseyı anlatır
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #10 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ayrıcalıktır bence.dünyanın en ii taraftarı diosunuz.yabancı ülkelerde beşiktaş denildiğinde akla gelen ilk şey nedir bi sorun kendinize | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |