![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kelimelerin kifayetsiz kaldığı an derler ya işte o an tam olarak bu... | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | öyle büyük bir sevgiki anlatılamaz yaşanır
__________________ Ne zaman ''Gol'' diye arkamı dönsem elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat Hayat nefes alıp verdiğin değil, Nefesinin kesildiği anların toplamından ibarettir | ||
| | |
| | #4 | ||
| Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | harbi lan bu sewdanın ismi yok..... heraLde bu dur beşiktaşlılık ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | antepte herkes bjk nin taraftarını kıskanır. en iyi taraftar bjk de derler. en dürüst takımına en iyi bağlanan takımıyla sahada tek bir vücut olan taraftar onunla yatan kalkan onunla gülen onunla ağlayan vb yani anlatmakla bitmez. e buda bana gurur veriyor daha ne olsun ![]() | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Çok özel bi duygu... Bunu Sadece Beşiktaş'lılar anlayabilir...Ayrıcalık.. Asillik...Benim belki de hayatımda hiç pişman olmayacağım olayların başında geliyor...
__________________ En Büyük MuTLuLuktur <BEŞİKTAŞ'ı> Sevmek... | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence beşiktaşlı olmak tarif edilemez we yaşamayan bu duyguyu bilemez gerçek beşiktaş taraftarına sesleniyorum ne olursa olsun beşiktaşımızın arkasında duralım tıpkı çarşının yaptığı gibi
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |