![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Eskiden heyecan ve gurur verici bir duyguydu şuan sadece gurur verici bir duygu
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kim beşiktaşlı olmayı tarif edebilmişki; varsa litaratürlerde herhangi bir kelime yada kelimeler!.. beşiktaş taraftarı olmayı açıklayabiliyor ise yazın ama boşuna uğraşmayın....
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
| | |
| | #7 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | siyah-beyaz kaşkolumu takıp ankaranın sokaklarında gezmek,çocukluğumda babamla metin-ali-feyyazı statta canlı izlemek,inönüye gittiğimde yenilsek bile o atmosferi yaşadığım için gururlanmak,bütün takımların taraftarlarının kıskandığı ve asla ulaşamayacağı bir noktadaki taraftar topluluğunun bir parçası olmak...bunlar hayattaki en büyük mutlulukların başında geliyor benim için.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | besiktas taraftari olmanin en güzel anini, yani besiktasa kendini en yakin hissetin an, besiktas inönü stadinda oldugundadir..., o stadda olmak o kadar güzel bir duyguki, seni orda kim görürse görsün, nasil hissettigini anlar... bu askin ne kadar önemli ve derin oldugunu anlar..
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bunu diğer taraftarlar sorsa anlatılmaz yaşanır derim ama biz zaten yaşıyoruz değil mi arkadaşlar.. Beşiktaş taraftarı olmak kesinlikle ayrıcalıktır... Sevinmek için sevmedik ama sevindirdikleri zaman da hele iyi oyunu sürdürerek başarıyı devam ettirdikleri zaman keyiflerin en güzelini yaşatıyorlar
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. Nisan ayında ben de askerim arkadaşlar. | ||
| | |
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sevinmek icin sevmemek...karsiliksiz ask...bagimlilik...tutku..heycan... say say bitmez...
__________________ Ölümle yaşamı ayıran çizgi ne siyahla beyazı ne de seninle bizi ayıramaz... ***ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ*** | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |