![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #1 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008  
				 Tecrübe Puanı: 18    ![]()  |     Siyah-Beyaz Bize Emanet.mp3 ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...    Sözleri.... sen neredeysen ordayız biz, ne dağlar engel nede deniz, sonunda ölüm bile olsa, son nefeste Beşiktaş deriz. Beşiktaş'lıyız Beşiktaş'lı, anlayamaz kimse bu aşkı, hep ciddiyiz kopsa kıyamet, SİYAH BEYAZ BİZE EMANET 
				__________________   Aslolan Hayatsa hayatta Beşiktaş'tır ..! Ben siyahsam, sen beyaz ! Hayat siyahsa, umut beyaz ! Gerçek siyahsa, hayaLLer beyaz ! Ter temiz, bembeyaz kefenimLe, ruhumun siyahı bütünLe$ir.. Yine siyah beyaz öLürüz ..! weLhasiL ;)    |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #2 | |||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: May 2008  Yaş: 49  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     Alıntı:  
   ben begendim  güzel  emeğine sağlık![]() 
				__________________   [SIGPIC][/SIGPIC]BeşiktAŞK  |  |||
|   |        |  
|    |  #4 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     emeğine sağlık       ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #6 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  
				 Tecrübe Puanı: 20    ![]() ![]()  |     çok güzl çok saol..    
				__________________   Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar.  |  ||
|   |        |  
|    |  #9 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     VARMI GUVENEN KENDISINE VARMI İÇİNDE CARŞI ASKI OLNA VARMI G.NE GUVENEN CARŞI BEKLER HER MZAN İNENOYU NE BURSA NE FENER NEDE CİNBOB BU ALEMDE TEK KRAL FORZA CARŞI    
				__________________   Lütfen forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
|    |  #10 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 18    ![]()  |     BİROL ABİMİZİ ÇOK TBRK EDİORUM ÇOK GÜZEL Bİ ŞARKI YAPMŞ     SENİNDE EMEĞİNE SAĞLIK DOSTUM ![]() 
				__________________   Lütfen forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |