![]() |
ZİYAHI ZİNDAN OLSUN BEYAZI AYDINLIK HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞLILIK...!!!!!!! |
herkese kısmet olmıycak olan tarifi bir türlü yapılamayan bna kolumdaki siyah-beyaz bilekliğimi asla çıkarttırmayan kelimelerle anlatılamıycak bi duygudur Beşiktaşlı olmak... 1 gün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o gurur bizde kalsın;) |
paylaşım için tşkrler :D |
ßamßaŞKa ßişeY!......... |
ALAYINA İ$YAN ALAYINA BEŞİKTAŞK... yeteRLi $aNıRım !!! ;) |
bi kere BEŞİKTAŞ HAYATIMIN ANLAMI Daha söylenecek çok kelime ve cümle var ama bunları suan sölemeye kalksam klavyenin tuşları eskimeye başlar yani klavye bile bu AŞKA DAYANAMAZ BEŞİKTAŞ demek bir hayat felsefesi demektir bi gün herkes anlayacak sarapcıPRENSSSS |
beşiktaşlı olmanın ne demek olduğunu anlatacak kelimeler bulmakta zorlanıyorum. Ama dilimin döndüğü kadarıyla anlatmaya çalışırsam beşiktaş beni hayata bağlayan bir iki sebebimden biri hayatımı anlamlandıran dünyama ışık saçan tüm güzelliklerin ve mutlulkların onula daha da anlam bulduğu bir his son olarak şunu söyleyeyim Ağaçlar kalem, denizler mürekkep olsa sevgimi tarife yetmez. |
NE OLURSA OLSUN ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ DİYECEK KADAR BJKLİYİM |
Valla öle maçlar oluyorki sonuna kadar izliyorum mazihtekini biliyorsunuz!Ama öle maçlar oluyorki yenilince aglamak istiyorum ama yapamayırom nedenin biliyorsunuz işte anlayın artık ne kadar beşiktaşşlıyım he bide maçları yenince ne kadar seviniyorum ama çevreme belli etmek istemiyorum edince ne olucanı biliyorsunuz! |
anlatılamaz anlatamıyorum bir sözcük bulamıyorum mükemmel bir şey mükemmel bir tarafatarımm |
Türkiye`de Saat: 20:58 . |