![]() |
beşiktaş benim için ezik fenerliler ne mal oldukları yüzlerine vurulabilen barakasaraylılar ve her zaman mutlu zamanlar demektir |
Alıntı:
bence beşiktaşlılık bu arkadasın dedigi gibi kafa göz patlatmak deildir bunlar bi marifetmiş gibi anlatılmış burda beşiktaşlılık ruhu holiganizme cekilmemelidir |
beşiktaşlılık turklugu anlatır armamızdakı turk bayragı herseyı anlatır |
yasayamayan bilemez bunu o stadda içten qelerek baqıran kişiler bunu cok iyi bilior anne baba sevqisi qbi bişe ikinci ailem bnm beskts |
ayrıcalıktır bence.dünyanın en ii taraftarı diosunuz.yabancı ülkelerde beşiktaş denildiğinde akla gelen ilk şey nedir bi sorun kendinize |
her zaman sölüyorum en büyük aşk BeŞiKtAşK...!!! Beşiktaş lı olmak her zaman ayrıcalıktır...!!! |
beşiktaşlı olmak hayatın her alanında başarısızlıklardanda başarı çıkartabilme özelliği gösterebilmedir:D:D (çokmu felesefik oldu):D ya en büyük beşiktaş işte renklere bak bi kere asiilliği yeter ruhu yeter kendisi yeter sewgisi herşeye bedelll |
anlatamadıım ama içimde herqün dolu dolu büük coskuyla yasadıım bi ask!!!ve günden güne eksilmeden çoalıooooo |
anlatacak kelime bulamıyorun cok ozel bir duygu |
beşiktaş taraftarı olmak gerçekten çok güzel,hele benim soyadımın kartal olması benim için bambaşka bir olay... I LOVE YOU EAGLE |
Türkiye`de Saat: 21:18 . |