![]() |
BEŞİKTAŞLI olmak öyle gurur verici bir duygu ki bunu anlatmaya kelimeler yetmez,ben bu duygumu anlatabilecek kelime bulamıyorum .BEŞİKTAŞLI olmak çok farklı bir şey,bir ayrıcalık.BEŞİKTAŞ öyle bir sevdadır ki ; akıl almaz..öyle bir aşk ki; yüreğe sığmaz, öyle bir kalp ki onsuz atmaz .sevdaların en karası BEŞİKTAŞ.Beşiktaşlı olmanın bana verdiği duyguları anlatmanın bir tarifi yok bu duyguyu ancak BEŞİKTAŞLI olanlar bilir.NE MUTLU BEŞİKTAŞIM DİYENE...:love: THE CHAMPIONS OF OUR HEARTS BEŞİKTAŞ |
her kötü gidişte yaralarını hemencik sarabilmek yendikçe değil izledikçe mutlu olan...beşiktaş ilk aşk herşey |
beşiktaş dendiğinde herşeyin bitmesi yemği suyu arkadaşını sevgilini bırakıp maça kilitlenmektir |
dogmamıs cocugunun ıılk fotografında gıydırecegın tulum secmektır.ben besıkteslı dogdum dıyebılmesı ıcın |
harika bir şey.. |
beşiktaş ımmmm BEŞİKTAŞ LI OLMAK MII;BAMBAŞKA BİRŞEY.YA ÖRNEİN BENCE SADECE BİZİM TAKIMDA HER OYUNCUYA AYNI DEĞER VERİLİYOR.NEDEN SE BÜTÜN YABANCI TAKIMLAR BJK NİN HAYRANIII!!!!!:help: |
KENDİMİ HERKESTEN ÜSTÜN HİSSETMEMİ SAGLIYOR.. |
beşiktaşlı olmam her şeyim yani sözlerle ifade edilemez..! |
anlatılmaz bir duygu çünkü öyle herkese yakışmaz BEŞİKTAŞlılık onun için çok farklı bir duygu hiç kimse kolay kolay bizim gibi takımına AŞIK olamaz... |
süper bişey anlatılmaz diyorum |
Türkiye`de Saat: 10:48 . |